Αυτή είναι η κατάληξη της κόντρας η οποία είχε τραγικό τέλος.

Αυτή είναι η κατάληξη της κόντρας η οποία είχε τραγικό τέλος.

Κόντρα θανάτου (+Videos)

9.919 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2015)

Προσοχή:Ακολουθούν σκληρές εικόνες οι οποίες όμως μας θυμίζουν πως δεν πρέπει να αναπτύσσουμε υπερβολική ταχύτητα και να κάνουμε κόντρες σε δημόσιους δρόμους.

Αυτή η διαλυμένη Lamborghini έκανε κόντρα με μία Ferrari, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχος και αφού παρέσυρε τρεις πεζούς, κατέληξε επάνω σε δέντρο. 
Οι πεζοί φαίνονται βαριά τραυματισμένοι, καθώς δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, ενώ ένας από αυτούς μοιάζει να είναι νεκρός, καθώς κείτεται αναίσθητος στο έδαφος.
Το δυστύχημα έλαβε χώρα στο Surabaya της ανατολικής Java (Ινδονησία). Σύμφωνα με την Jakarta Post οι δύο πεζοί είναι ζευγάρι, ενώ ο οδηγός, ο οποίος φαίνεται να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο κρατώντας το κινητό του στο χέρι, κρατείται από τις αρχές, χωρίς πάντως να έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα σκεφτούμε να βυθίσουμε το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα να το σκεφτούμε καλά. Όποιος θέλει να τρέξει ή να κάνει κόντρες ας πάει σε ένα αυτοκινητοδρόμιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL