Κορυφαίες επιλογές για τον καθαρισμό του συστήματος καυσίμου

4.311 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2016

Ολοκληρωμένες λύσεις για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό των συστημάτων καυσίμου σε πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, διαθέτει η γκάμα καθαριστικών της εταιρείας PRO-TEC Hellas.

 
Η οδήγηση ενός πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου επιφέρει αναπόφευκτα κάποιες δυσμενείς επιδράσεις στον κινητήρα. Η μόλυνση κατά την διάρκεια λειτουργίας και τα κατάλοιπα ρητινών σε όλο το σύστημα καυσίμου χειροτερεύουν την καύση. Οι συνέπειες είναι η μειωμένη απόδοση κινητήρα και η αυξημένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, υπάρχει αύξηση καπνού και αιθάλης με αρνητική επίδραση στις εκπομπές καυσαερίων. Προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα, συστήνεται να καθαρίζεται τακτικά το σύστημα καυσίμου πετρελαίου.
Στο πλαίσιο αυτό, η PRO-TEC Hellas προτείνει τρεις διαφορετικές επιλογές για τον καθαρισμό του συστήματος καυσίμου, ανάλογα και με τις εκάστοτε ανάγκες. Πρόκειται για το κλασικό καθαριστικό Diesel System Cleaner, το καθαριστικό ισχυρής δράσης Diesel System Super Clean και τον ολοκληρωτικό καθαρισμό πρόληψης και προστασίας Common Rail Diesel System Clean & Protect.