150 ίπποι και 220 Nm ροπής για το Lada Vesta Sport.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

150 ίπποι και 220 Nm ροπής για το Lada Vesta Sport.

Lada με 150 άλογα

6.814 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2016)

H Lada παρουσίασε το Vesta Sport που ουσιαστικά αποτελεί μία έκδοση του απλού σεντάν της με αγωνιστικό DNA. Κάτω από το καπό του έχει μοτέρ 1,8 λτ. το οποίο φημολογείται πως θα αποδίδει 150 ίππους.

Το Vesta είναι το νέο μικρομεσαίο σεντάν της ρώσικης μάρκας και στην έκδοση Sport ουσιαστικά φέρει λίγο από το αγωνιστικό DNA του μοντέλου που αγωνίζεται στο WTCC.
Προς το παρόν το Vesta Sport είναι ένα πρωτότυπο, το οποίο παρόλα αυτά δεν θα διαφέρει (ίσως μόνη εξαίρεση αποτελούν τα γραφικά του αμαξώματος) στην έκδοση παραγωγής, η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας στις 24 Αυγούστου.
Αν και δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες από τη Lada, κάτω από το καπό του, όπως αναφέρουν ρώσικα δημοσιεύματα, θα υπάρχει βενζινοκίνητο μοτέρ 1,8 λτ. το οποίο θα αποδίδει 150 ίππους (122 αποδίδει η απλή έκδοση του Vesta) και 220 Nm ροπής. Αυτή δεν θα είναι φυσικά η μόνη αλλαγή, καθώς το Vesta Sport θα εφοδιάζεται με σπορ ανάρτηση (χαμηλωμένο σε σχέση με την απλή έκδοση κατά 45 χλστ.), μεγαλύτερα φρένα αλλά και body kit.
Όσον αφορά το εσωτερικό, προς το παρόν δεν έχουμε ιδαιίτερες αλλαγές πέραν των μπάκετ καθισμάτων.
Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίασή του Vesta Sport, του ρώσικου Octavia RS, όπως το αποκαλούν οι Ρώσοι και να δούμε περισσότερες εικόνες και πληροφορίες για αυτό.

Το Vesta Sport είναι χαμηλωμένο κατά 45 χλστ. σε σχέση με την απλή έκδοση.

Το Vesta Sport είναι χαμηλωμένο κατά 45 χλστ. σε σχέση με την απλή έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto