Η Lamborghini Aventador SV και το αγωνιστικό καταμαράν, τα οποία όπως μπορείτε να δείτε μοιάζουν στα αδέρφια.

Η Lamborghini Aventador SV και το αγωνιστικό καταμαράν, τα οποία όπως μπορείτε να δείτε μοιάζουν στα αδέρφια.

Lamborghini aventador σε σκάφος (+videos)

4.402 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2017)

Αν θέλετε να έχετε ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο τότε η Lamborghini Aventador θα ήταν μια επιλογή που θα σας κάλυπτε, πόσο μάλλον αν σας έδινε τη δυνατότητα να κινήστε με την ίδια ευκολία και στο νερό.

Όσοι περιμένουν να διαβάσουν για μια Aventador αμφίβιο θα απογοητευτούν, ωστόσο σας παρουσιάζουμε ένα πακέτο που έχει τεθεί προς πώληση, το οποίο προσφέρει μια Lamborghini Aventador SV αλλά και ένα αγωνιστικό καταμαράν, τα οποία όπως μπορείτε να δείτε μοιάζουν στα αδέρφια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για την ταχύτητα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά, φτάνοντας τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, ωστόσο και το συγκεκριμένο καταμαράν θα λέγαμε πως δεν πάει πίσω.

Το MTI G6 λοιπόν έχει στα καθίσματά του, δέρμα alcantara, ενώ έχει υιοθετήσει τα πλαίσια των θυρών, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων της Aventador. Σε ότι αφορά τον κινητήρα φέρει ένα Mercury Racing απόδοσης 1.350 αλόγων με βενζίνη 91 οκτανίων ή 1.550 ίππων με αγωνιστικά καύσιμα 112 οκτανίων, που του δίνουν τη δυνατότητα να φτάσει μέγιστη ταχύτητα τα 180 μίλα ανά ώρα δηλαδή περίπου 290 χιλιόμετρα ανά ώρα.
Για να κατασκευαστεί έτσι αυτό το αγωνιστικό καταμαράν χρειάστηκαν δύο χρόνια εργασιών ενώ να αναφέρουμε πως σε ότι αφορά το κόστος αγοράς των δύο μέσων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου.    
 
      

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN