Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz S-Class

Λίφτινγκ από τη Mercedes

2.253 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2017)

Η Mercedes-Benz ανανεώνει τεχνολογικά πλήρως την S-Class, στοχεύοντας στο να δώσει μια νότα από τις μελλοντικές τεχνολογίες που καταφθάνουν στον αυτοκινητιστικό κόσμο.

H νέα Mercedes-Benz S-Class πρόκειται να ανανεωθεί τεχνολογικά, με τους υπεύθυνους της γερμανικής εταιρείας, να δίνουν το μεγαλύτερο βάρος στα συστήματα οδηγικής υποβοήθησης, χωρίς τη παρέμβαση του οδηγού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Χωρίς αμφιβολία, η ναυαρχίδα της Mercedes έχει να αντιμετωπίσει «σκληρούς» αντιπάλους της κατηγορίας και έτσι σκοπεύει να ολοκληρώσει το «λίφτινγκ» του μοντέλου μέχρι τον επερχόμενο Ιούνιο.
Το προηγμένο σύστημα που εξοπλίζει τη νέα S-Class, θα είναι ικανό να ανιχνεύσει οποιοδήποτε πιθανό κίνδυνο σε όλα τα σημεία του δρόμου όπου θα κινείται το αυτοκίνητο, με τη δυνατότητα να το επιβραδύνει εάν η ταχύτητα είναι υψηλή ή ακόμη και να αποφύγει κάποιο εμπόδιο με τη κατάλληλη κλίση του τιμονιού.
Εξωτερικά, οι τροποποιήσεις θα είναι ελάχιστες με κάποιες αλλαγές στους προφυλακτήρες και νέα σχεδίαση στα φώτα. Όσον αφορά στο μηχανικό μέρος, ένας υβριδικός κινητήρας θα τροφοδοτεί το πολυτελές μοντέλο της Μercedes-Benz.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto