Μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών ανταλλακτικών και προϊόντων αυτοκινήτου, μπορεί να βρει κανείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα getmypart.gr.

Λιπαντικά υψηλής απόδοσης και οικονομίας

2.880 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2016

Τα κορυφαία λιπαντικά της αγοράς, αλλά και ανταλλακτικά και άλλα προϊόντα αυτοκινήτου, διαθέτει με έμφαση και στην εξυπηρέτηση των πελατών του, το e-shop getmypart.gr.

 
Με εμπειρία 35 και πλέον χρόνων στην αγορά των ανταλλακτικών και των προϊόντων αυτοκινήτων, η Getmypart έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια και στο χώρο των online πωλήσεων, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Στο e-shop getmypart.gr λοιπόν, μπορεί κανείς να βρει τα πλέον ποιοτικά προϊόντα για το αυτοκίνητό του, όπως η σειρά λιπαντικών της BARDAHL, η οποία περιλαμβάνει και τα εξής:

XTEC5W-30C31L

100% συνθετικό λιπαντικό LOW SAPS σχεδιασμένο για μέγιστη οικονομία καυσίμου. Περιέχει τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετα και είναι ειδικά κατασκευασμένο για οχήματα με φίλτρο DPF που πληρούν τους κανονισμούς EURO IV και V. Το BARDAHL TECHNOS C3 5W30 έχει υψηλό HTHS και εγγυάται εξαιρετική προστασία του κινητήρα. Ειδικά σχεδιασμένο για τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες BMW, MERCEDES, PORSCHE, VW, AUDI, SEAT, SKODA βενζίνης η πετρελαίου που απαιτούν προδιαγραφή.

XTCC60 _10W-401L

Υψηλής απόδοσης, συνθετικό λιπαντικό, για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ατμοσφαιρικούς ή υπερτροφοδοτούμενους, καθώς και κινητήρες άμεσου ψεκασμού. Η χρήση υψηλής ποιότητας βασικών λιπαντικών συνθετικής βάσης και ειδικών πολυμερών υψηλής σταθερότητας, μπορεί να επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά την αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και την διατήρηση της λιπαντικής μεμβράνης του λαδιού ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες χρήσης,  επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε το εύρος της  αλλαγής  λαδιών μέχρι το ανώτατο όριο που καθορίζεται από τον κατασκευαστή.

XTC 10W-40 5L

Υψηλής απόδοσης ημι-συνθετικό λιπαντικό για κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και υγραερίου, εφοδιασμένους με υπερτροφοδότηση η όχι.Επιμηκύνει τα διαστήματα αλλαγής λαδιών. Εξαιρετική προστασία στις κρύες εκκινήσεις του κινητήρα και σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Το BARDAHL XTC 10W-40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλη την διάρεκια του έτους. Πολύ καλή ρευστότητα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Getmypart.gr
  • Ποιοτικά προϊόντα: Η Getmyparts έχει επιλέξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα με τις καλύτερες εφαρμογές για το αυτοκίνητό σας.
  • Ποικιλία: Διαθέτει μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και εναλλακτικούς κωδικούς για την ικανοποίηση των πελατών.
  • Ανταγωνιστική τιμή: Παρέχει τα προϊόντα της στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Λόγω του μεγάλου κύκλου εργασιών και του κύρους της επιχείρησης καταφέρνει να επιτυγχάνει άκρως ανταγωνιστικές τιμές, πράγμα το οποίο λειτουργεί προς όφελος του τελικού καταναλωτή.
  • Εύκολη παραγγελία: Έχοντας δημιουργήσει ένα φιλικό, ασφαλές και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, δίνει τη δυνατότητα ακόμη και στον πιο άπειρο χρήστη να βρει το προϊόν που χρειάζεται.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό: Το καταρτισμένο προσωπικό της, σας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία, έτσι ώστε να εκτελεστεί ορθά και γρήγορα η παραγγελία σας.
  • Ασφάλεια Συναλλαγών και Privacy Policy:  Έχει αυστηρή πολιτική στα προσωπικά δεδομένα και δεν τα μοιράζεται για κανένα λόγο. Χρησιμοποιεί σύγχρονα εργαλεία για την ασφάλεια των συναλλαγών.
  • Aμεση εκτέλεση παραγγελίας: Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα και τα προϊόντα διατίθενται από 24 έως 48 ώρες σε όλη την επικράτεια.