Το Audi Q2 μας περιμένει να το γνωρίσουμε.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Audi Q2 μας περιμένει να το γνωρίσουμε.

Live: Το Audi Q2

3.468 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2016)

Δείτε τις πρώτες εικόνες μας από το Audi Q2 στους δρόμους της Ζυρίχης όπου και βρισκόμαστε για την παρουσίασή του.

Βρισκόμαστε στη Ζυρίχη καλεσμένοι της Audi για να οδηγήσουμε το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας, το γνωστό πλέον Q2 και τις πρώτες μας εντυπώσεις θα τις διαβάσετε την Κυριακή το πρωί
Το αποκλειστικά 5θυρο αμάξωμα του crossover έχει μήκος 4,19 μ. και πλάτος 1,79 μ., ενώ το μεταξόνιό του έχει μήκος 2,6 μ. και το ύψος του είναι 1,51 μ. 
Το Q2 είναι όμορφο σχεδιαστικά και όπως φαίνεται και από τις εικόνες έχει αρκετά δυναμικό σχέδιο. Στο εμπρός μέρος η δυναμική τονίζεται από τις μεγάλες εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα και τα στενά φωτιστικά σώματα με LED στοιχεία, ενώ η ευμεγέθης μάσκα προσδίδει κύρος και επιβλητικότητα στο μικρό αμάξωμα.Κύρια χαρακτηριστικά στα πλαϊνά του Q2 αποτελούν οι φουσκωμένοι θόλοι των πίσω τροχών και η σχεδίαση της πίσω κολόνας, που τονίζουν τον ξεχωριστό του χαρακτήρα. Το πίσω μέρος είναι και εκείνο καλαίσθητο με όμορφης τετράγωνης σχεδίασης φωτιστικά σώματα. 
Περισσότερα λοιπόν την Κυριακή το πρωί, όταν και θα ανεβάσουμε την αναλυτική παρουσίαση του Audi Q2, με πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών και τις πρώτες μας εντυπώσεις από αυτό.

Δυναμικό το εμπρός μέρος με μεγάλους αεραγωγούς.

Δυναμικό το εμπρός μέρος με μεγάλους αεραγωγούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto