Αντίγραφο μιας Porsche τρακάρει με πραγματική Cayenne.

Αντίγραφο μιας Porsche τρακάρει με πραγματική Cayenne.

Μαϊμού Porsche τρακάρει με πραγματική

10.278 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Ποιες οι πιθανότητες να συναντηθούν μια πραγματική Porsche Cayenne με μια κινέζικη Porsche Macan και να τρακάρουν κιόλας; Κι όμως συνέβη, στην Κίνα.

Ένας κινέζικος κλώνος της Porsche Macan, τράκαρε με μια Porsche Cayenne. Το περιστατικό που συνέβη στην Σαγκάη, αφορούσε το νέο Zotye SR9, που κατασκευάζεται στην Κίνα και είναι ίδιο με την Porsche Macan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρόκειται για ένα ακριβές αντίγραφο της Porsche Macan, με ίδιο σχεδιασμό και ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο και διαστάσεις. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το συγκεκριμένο Zotye SR9 ήταν ολοκαίνουριο έχοντας  ακόμα τα αυτοκόλλητα της αντιπροσωπίας και είχε προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας.
  Όπως φαίνεται, το περιστατικό ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό και περιορίστηκε σε μια απλή επαφή ανάμεσα στα δύο οχήματα. Η γυναίκα που φαίνεται στην φωτογραφία μάλλον είναι η οδηγός του κλώνου,  που συνομιλεί με τον οδηγό της Cayenne σχετικά με το περιστατικό, για το οποίο δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς συνέβη.

Ποιες είναι όμως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή να βρεθεί ένας κλώνος μιας Porsche και να τρακάρει με μια πραγματική; Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί πέρσι, όταν ένα επίσης κινέζικο Landwind X7, τράκαρε με ένα Range Rover Evoque, το μοντέλο δηλαδή το οποίο είχαν αντιγράψει πιστά οι σχεδιαστές της κινέζικης εταιρείας. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto