Mazda: Δωρεάν έλεγχος 22 σημείων
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mazda: Δωρεάν έλεγχος 22 σημείων

8.467 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι after sales υπηρεσίες της Mazda, θα φροντίσουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του Mazda σας και να το διατηρήσουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις after sales υπηρεσίες των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Mazda, επισκεφθείτε το μοναδικό επίσημο site της Mazda το www.mazda-gr.com
Η Mazda αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές φίρμες αυτοκινήτου στη χώρα μας, έχοντας δημιουργήσει φανατικό κοινό και φυσικά έχοντας πουλήσει πολλές χιλιάδες αυτοκινήτων. Αλλωστε πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, που διαθέτει πληθώρα εργοστασίων ενώ έμαθε και στο ευρύ κοινό τους περιστροφικούς κινητήρες Wankel, οι οποίοι ακόμα και στις μέρες μας εντυπωσιάζουν με τον τρόπο λειτουργίας τους. 
Από τον Ιούλιο του 2014 η ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda (ΕΛΜΑ) έπαυσε να υφίσταται, ωστόσο, έκτοτε η ιαπωνική φίρμα αναπτύσσει διαρκώς ένα μεγάλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών στην Ελλάδα, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στον τομέα των After Sales υπηρεσιών. 
Πλήρως καλυμμένοι οι ιδιοκτήτες 
Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας η Ιαπωνική φίρμα δραστηριοποιείτε μέσω της Mazda Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με έδρα το Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, η οποία αναλαμβάνει να τροφοδοτεί με ανταλλακτικά και αξεσουάρ την ελληνική αγορά. 
Πλέον το αρχικό δίκτυο των 12 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, έχει αναπτυχθεί αρκετά και αριθμεί 25 επισκευαστές, σε όλη την επικράτεια, οι οποίοι διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και πληρούν τα ποιοτικά πρότυπα της εταιρίας. Συνεπώς όλοι οι ιδιοκτήτες Μazda, οι οποίοι απαριθμούν κοντά στις 100 χιλιάδες, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς πως δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στην συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου τους. 
info
Η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι μια επιχειρηματική μονάδα της Mazda Austria GmbH (νομικό πρόσωπο). Από την πόλη Κλάγκενφουρτ στη νότια Αυστρία, ο οργανισμός προμηθεύει με αυτοκίνητα και ανταλλακτικά συνολικά 519 αντιπροσώπους σε 18 χώρες.
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Mazda
Το νέο δίκτυο, απαρτιζόμενο από 25 επίσημους επισκευαστές, όπως αναφέραμε και παραπάνω, διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση και τα ειδικά εργαλεία ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σύμφωνα πάντα με τα εργοστασιακά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Όλοι οι επίσημοι επισκευαστές Mazda, εκτός των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες εργοστασιακού service, διάγνωσης, συντήρησης, καθώς και όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα ΚΤΕΟ (π.χ. Βεβαίωση Ελκτικής Ικανότητας Οχήματος, Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης, κ.λπ.). 

Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda διαθέτει 25 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια.

Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda διαθέτει 25 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center