Μια πρώτη πρόγευση της νέας McLaren 675LT, η οποία θα κάνει το παγκόσμιό της ντεμπούτο για το ευρύ κοινό το Μάρτιο, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μια πρώτη πρόγευση της νέας McLaren 675LT, η οποία θα κάνει το παγκόσμιό της ντεμπούτο για το ευρύ κοινό το Μάρτιο, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

McLaren 675LT με 675 PS

2.158 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2015)

Με μακριά «ουρά», μειωμένο βάρος, βελτιωμένη αεροδυναμική, καθαρόαιμο ταμπεραμέντο και μοτέρ 675 ίππων, θα κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο η νέα McLaren 675LT, η οποία θα «κάτσει» δίπλα και πάνω από τις 650S και 625C.

Σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που προηγήθηκε, η McLaren αποκάλυψε το όνομα του νέου της μοντέλου, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.Λόγος γίνεται για την McLaren 675LT, ένα μοντέλο που θα αποτελέσει «το ελαφρύτερο, πιο γρήγορο και καθαρόαιμο» όχημα της γκάμας, η οποία απαριθμεί δύο ακόμα «μέλη», την 650S και την 625C, η οποία διατίθεται μονάχα στην αγορά της Ασίας.Το «LT» σημαίνει Long Tail, δηλαδή μακριά ουρά, ενώ πέραν αυτού, το νέο μοντέλο θα έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, θα χάσει βάρος και θα προσφέρει μεγαλύτερο downforce. Θα αποτελεί κάτι σαν φόρο τιμής της F1 GTR Long Tail του 1997.Η McLaren επιβεβαίωσε πως το νέο της πόνημα θα εξοπλίζεται με ένα σύνολο απόδοσης 675 ίππων, με την ισχύ να προέρχεται πιθανότατα από μία αναβαθμισμένη εκδοχή του twin-turbo V8 κινητήρα των 3.8 λίτρων. Πέραν της επιπλέον δύναμης, η 675LT, θα είναι πιο ελαφριά κατά 100 περίπου κιλά, ενώ θα φέρει και νέες πλευρικές εισαγωγές αέρα.Στο stand της McLaren στη Γενεύη θα βρεθεί και η έκδοση παραγωγής της P1 GTR. Οι παραδόσεις της McLaren 675LT θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος, με το αυτοκίνητο να διατίθεται αποκλειστικά σε coupe αμάξωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN