Η McLaren μας δίνει σήμερα μια πρώτη προωθητική εικόνα για το μοντέλο που θα μας δείξει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και το οποίο θα αντικαταστήσει την 650S.

Η McLaren μας δίνει σήμερα μια πρώτη προωθητική εικόνα για το μοντέλο που θα μας δείξει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και το οποίο θα αντικαταστήσει την 650S.

McLaren 720S πρόγευση

2.755 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Η McLaren θα μας δείξει το Μάρτιο τη διάδοχο της 650S και σήμερα μας μιλάει για τη βελτιωμένη αεροδυναμική της, δίνοντάς μας παράλληλα την πρώτη προωθητική εικόνα της νέας γενιάς των Super Series μοντέλων της.

Η McLaren θα μας δείξει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 650S και το οποίο κατά τα φαινόμενα θα ονομάζεται 720S. Η βρετανική εταιρεία μας δίνει σήμερα μια πρώτη προωθητική εικόνα για το μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως και η 650S, θα έχει ενεργή πίσω αεροτομή με αερόφρενο, με την McLaren να υπόσχεται διπλάσια αεροδυναμική απόδοση από το προκάτοχο μοντέλο, αυξημένη κάθετη δύναμη και βελτιωμένη ψύξη κατά 15%.
 
Για το αυτοκίνητο μίλησε ο Mark Vinnels, Εκτελεστικός Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων της McLaren:«Μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες αεροδυναμικής συμβάλλουν στη μέγιστη αεροδυναμική πίεση, η οποία είναι μεγαλύτερη κατά 50% από εκείνη των McLaren 650S και εξασφαλίζει πραγματικά εξαιρετικά επίπεδα πρόσφυσης και ευστάθειας.
  
Ο κος Vinnels συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε, επίσης, σημαντικά βελτιωμένη απόδοση ψύξης, με κέρδος 15% συνολικά και έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη ροή του αέρα στις υψηλές θερμοκρασίες του κινητήρα μέσα από μια μοναδική νέα σχεδίαση των θυρών, όπου τοποθετήσαμε δύο ξεχωριστούς αεραγωγούς μέσα στην δομή της πόρτας, που ενισχύει περαιτέρω την τεχνολογία του διαχύτη, που είδαμε για πρώτη φορά στην McLaren P1».
 
Η νέα McLaren λέγεται πως θα εξοπλίζεται με μία ξαναδουλεμένη εκδοχή του twin-turbo V8 κινητήρα, η χωρητικότητα του οποίου θα ανέβει από τα 3,8 στα 4,0 λίτρα. Η απόδοσή του αναμένεται να είναι στους 720 ίππους. Αλλες πηγές αναφέρουν πως το αυτοκίνητο θα λάβει ένα υβριδικό σύστημα, αντίστοιχο με εκείνο της P1.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN