Oύτε η Mercedes ούτε η Ferrari θέλουν να δώσουν τους κινητήρες τους στην βρετανική ομάδα.

Oύτε η Mercedes ούτε η Ferrari θέλουν να δώσουν τους κινητήρες τους στην βρετανική ομάδα.

McLaren: «Δεν μας θέλουν ανταγωνιστικούς»

4.044 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2017)

Ο Ζak Brown, επικεφαλής της McLaren F1 ισχυρίζεται ότι Μercedes και Ferrari δεν πρόκειται να δώσουν μοτέρ στην ΜcLaren γιατί δεν την θέλουν ανταγωνιστική. Δείτε τι είπε για Honda και Αlonso.

Συνέχεια στο θέμα γύρω από το πιθανό ή όχι διαζύγιο μεταξύ της ΜcLaren και της Honda έδωσε ο Brown, δηλώνοντας ότι ούτε η Mercedes ούτε η Ferrari θέλουν να δώσουν τους κινητήρες τους στην βρετανική ομάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι κύκλοι γύρω από την ΜcLaren αναφέρουν ότι η ομάδα μάλλον θα συνεχίσει την συνεργασία της με την Honda όχι επειδή είναι ευχαριστημένοι από την ιαπωνική εταιρεία αλλά γιατί δεν πιστεύουν ότι ούτε η Mercedes ούτε η Ferrari είναι πρόθυμες να τους προμηθεύσουν κινητήρες. Ο ίδιος ο Zak Brown με δηλώσεις του στο SkySports δήλωσε: «Eίμαστε μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να κερδίζει αγώνες και πρωταθλήματα, έτσι πιστεύω ότι οι άλλες ομάδες είναι ευχαριστημένες με την θέση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν μας θέλουν κοντά και αυτό είναι κατανοητό.»

Διαρροές αναφέρουν ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΜcLaren, βρέθηκε και πριν λίγα χρόνια η Red Bull όταν θέλησε να αφήσει τους κινητήρες Renault για αυτούς της Mercedes χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Παρά τα ανεπιτυχή 3 χρόνια συνεργασίας με την Honda, o Βrown φαίνεται τώρα αισιόδοξος «Έχουμε μιλήσει με την Honda. Πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν καλή δουλειά αλλά πρέπει να γίνει με πιο γρήγορους ρυθμούς».

Σχετικά με το μέλλον του Alonso στην ομάδα δήλωσε: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να είμαστε τελευταίοι. Μας αρέσει που ο Alonso θέλει να νικά σε αγώνες αλλα αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να το κάνουμε.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda