Το τελευταίο teaser της McLaren, μας δείχνει τις ικανότητες του supercar στο φρενάρισμα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το τελευταίο teaser της McLaren, μας δείχνει τις ικανότητες του supercar στο φρενάρισμα.

McLaren κάνει το 200-0 σε 4,6 δλ.

3.280 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2017)

Η νέα McLaren 720S αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα στην Γενεύη με την εταιρεία να διαρρέει τις δυνατότητες πέδησής της, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Η νέα McLaren 720S, θα κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα η εταιρεία προωθεί το νέο της μοντέλο με συνεχή teasers.

Με έναν νέο V8 4 λίτρων biturbo κάτω από το καπό, η 720S φημολογείται ότι θα έχει περί τους 710 ίππους.

Με έναν νέο V8 4 λίτρων biturbo κάτω από το καπό, η 720S φημολογείται ότι θα έχει περί τους 710 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το τελευταίο teaser βίντεο, μας δείχνει τις ικανότητες του supercar στο φρενάρισμα. Ένα αυτοκίνητο που κάνει το 0-200 σε 7,8 δεύτερα, πρέπει να μπορεί και να σταματήσει από τέτοιες ταχύτητες σε πολύ μικρότερο χρόνο.

Οι επιδόσεις της νέας 720S στο φρενάρισμα είναι θεαματικές. Για την ακρίβεια καταφέρνει να σταματήσει από ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα και χρειάζεται 117 μέτρα.  Δηλαδή χρειάστηκε περίπου 6 μέτρα λιγότερα από την προκάτοχό της 650S και σχεδόν το ίδιο με την P1, το hypercar του ενός εκατομμυρίου δολαρίων της εταιρείας.Αυτές οι εντυπωσιακές δυνατότητες πέδησης οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους νέους κατασκευασμένους από ανθρακόνημα και κεραμικά στοιχεία δίσκους, που είναι ελαφρύτεροι και άκαμπτοι. Τα φρένα λέγεται πως πέρασαν από τις αυστηρότερες δοκιμές που έγιναν ποτέ από τους τεχνικούς της McLaren .

«Για να πετύχουμε εξαιρετική απόδοση χρειάστηκαν δοκιμές πέρα από τα όρια, κατασκευάζοντας το πιο πλήρες supercar για κάθε τύπο χρήσης», δήλωσε ο υπεύθυνος δοκιμών της McLaren.  Πέρα από τις οριακές δοκιμές φρεναρίσματος, η εταιρεία συνεργάστηκε με την Pirelli στην εξέλιξη ενός νέου ελαστικού, του Pirelli P Zero Corsa, ιδανικού για την 720S.  Το νέο λάστιχο έχει 6% καλύτερο κράτημα, από το αντίστοιχο του 650S που σίγουρα το χρειάζεται.

Με έναν νέο V8 4 λίτρων biturbo κάτω από το καπό, η 720S φημολογείται ότι θα έχει περί τους 710 ίππους και ακόμα περισσότερη ροπή από την 650S. Περισσότερες λεπτομέρειες στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto