Αυτή είναι η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του νέου Fiesta στο οποίο θα βασίζεται το Fiesta RS.

Αυτή είναι η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του νέου Fiesta στο οποίο θα βασίζεται το Fiesta RS.

Με 250 άλογα

5.677 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2015)

Είναι πλέον δεδομένο πως η Ford ετοιμάζει νέα έκδοση του Fiesta η οποία θα φέρει τα διακριτικά RS και θα είναι πιο ισχυρή από ποτέ, καθώς φήμες μιλούν για 250 άλογα.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται για το Ford Fiesta RS είναι πλέον πιο ξεκάθαρες, σίγουρα όμως ανεπιβεβαίωτες. Και αυτό γιατί αποτελούν προς το παρόν φήμες, οι οποίες έρχονται από το γερμανικό στρατόπεδο της μάρκας.
Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το Fiesta RS, όπως είναι λογικό θα έχει ακόμη πιο ισχυρό μοτέρ από το ST, το οποίο θεωρητικά αποδίδει 182 ίππους. Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για 250 άλογα κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Τιμή που είναι εντυπωσιακή αν μη τι άλλο. 
Μάλιστα λέγεται πως θα έχει και τετρακίνηση, κάτι που εμείς θεωρούμε δύσκολο. Και αυτό γιατί το κόστος εξέλιξης ενός συστήματος τετρακίνησης ειδικά για το Fiesta RS θα ήταν μεγάλο. Εξάλλου και ο ανταγωνισμός δεν έχει τετρακίνηση, επομένως δύσκολα η Ford θα πάρει μία τέτοια απόφαση.
Όσον αφορά την εμφάνισή του, αυτή θα διαθέτει πολλά στοιχεία από το Focus RS. Κάτι που σημαίνει πως στην εμφάνιση που βλέπουμε πιο πάνω, και αποτελεί ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της νέας γενιάς του Fiesta, θα πρέπει να προσθέσουμε προφυλακτήρες από Focus RS, ζάντες πανομοιότυπες και ευμεγέθη αεροτομή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center