Αυτή είναι η κούκλα συνοδηγός, ντυμένη με τα ρούχα που είχε επιλέξει ο οδηγός.

Αυτή είναι η κούκλα συνοδηγός, ντυμένη με τα ρούχα που είχε επιλέξει ο οδηγός.

Με συνοδηγό πλαστική κούκλα

2.012 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2016)

Οδηγός στην Αμερική χρησιμοποιούσε πλαστικό μανεκέν, ντυμένο με φούτερ, για να μπορεί να κινείται στη λωρίδα για αυτοκίνητα που έχουν πάνω από δύο επιβάτες.

Η εφευρετικότητα πραγματικά, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, δεν έχει όρια. Αυτή τη φορά στις Η.Π.Α. οδηγός αυτοκινήτου, τοποθέτησε πλαστική κούκλα, όπως αυτές στις βιτρίνες καταστημάτων για να χρησιμοποιεί την carpool λωρίδα. Για όσους δεν το γνωρίζουν τη λωρίδα carpool, τη συναντάμε σε ορισμένες πολιτείες των H.Π.Α. και σε αυτές επιτρέπεται να κινούνται μόνο όσα οχήματα έχουν από δύο επιβάτες και άνω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Νεαρός οδηγός, επειδή προφανώς βαριόταν να παραμένει στην κίνηση που δημιουργρείτε στις υπόλοιπες λωρίδες, τοποθέτησε μια πλαστική κούκλα στο κάθισμα του συνοδηγού, την έντυσε με ρούχα και χρησιμοποιούσε την carpool. Όμως, όταν κάποια στιγμή τον σταμάτησε τυχαία μοτοσικλετιστής αστυνομικός, για να του κάνει παρατήρηση πως αλλάζει απρόσεχτα λωρίδες, αποκαλύφθηκε το μυστικό του.

Μάλιστα ο οδηγός αποκάλυψε στον ένστολο πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό και ότι χρησιμοποιεί αυτό το τρικ, εδώ και πολύ καιρό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda