Premium & Eco
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Premium & Eco

Mercedes E300 BlueTEC Hybrid

40.257 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2015)

Η απόκτηση της Mercedes E300 BlueTEC Hybrid μπορεί να είναι επένδυση, αφού ο ιδιοκτήτης θα αποκτήσει προηγμένη τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και χαμηλά έξοδα μετακίνησης.

Μόλις 4,2λτ. /100χλμ.
- 98,1 ευρώ τέλη, 
- μπαίνει στον 
πράσινο δακτύλιο 
- ξεχνάς να γεμίσεις...
Για όσους αναζητούν ένα premium και «πράσινο» μεταχειρισμένο μοντέλο, η Mercedes E300 BlueTEC Hybrid είναι ένα μοντέλο που πρέπει οπωσδήποτε να δουν και αναζητήσουν στην αγορά, αφού διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και έχει κατανάλωση μόλις 4,2 λτ. diesel/100 χλμ.!
Κινητήρας-Επιδόσεις
Κάτω από το καπό της Ε300 BlueTEC Hybrid βρίσκεται ένας 4κύλινδρος 2.143 κ.εκ. πετρελαιοκινητήρας ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 20 kW και 250 Nm. Η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 231 ίππους εξασφαλίζονται στο πολυτελές μεσαίο κορυφαίες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 7,5 δλ.), ωστόσο αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό είναι η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 καθώς τα νούμερα είναι 4,2 λτ./100 χλμ. και 109 γρ. CO2/χλμ. αντίστοιχα, που σημαίνει πως πληρώνεις 98,1 ευρώ τέλη, μπαίνει στον πράσινο δακτύλιο και ξεχνάς να γεμίσεις...
Εσωτερικό-Χώροι
Με το που ανοίγεις τις στιβαρές πόρτες και μπαίνεις στο εσωτερικό του μοντέλου, αυτό που αμέσως αντιλαμβάνεσαι είναι η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, τα υλικά τα οποία δείχνουν να έχουν αντοχή στο χρόνο και η αίσθηση πολυτέλειας και ευρυχωρίας. Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της E-Class διαφορές δεν υπάρχουν παρά μόνο στο interface του πίνακα οργάνων και της οθόνης της κεντρικής κονσόλας όπου απεικονίζεται η λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Αναφορικά με τους χώρους, με άνεση θα καθίσουν 4 ενήλικες με τις αποσκευές τους.
Στο δρόμο άνετο
Η κορυφαία ποιότητα κύλισης και η προσφερόμενη άνεση αποτελούν χαρακτηριστικό και αυτής της έκδοσης της E-Class. Η ανάρτηση απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου, ενώ η πολύ καλή ηχομόνωση συμβάλλει ώστε τα πολύωρα ταξίδια να είναι -εκτός από οικονομικά σε κόστος μετακίνησης- και ξεκούραστα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center