Ο W. Schreiber, επικεφαλής της Bugatti ανέφερε ότι η Veyron δεν θα αντικατασταθεί, πριν τα 2 χρόνια κι εφόσον το νέο μοντέλο «έχει κάτι να πει» (εδώ εικονίζεται η Grand Sport Vitesse Jean Bugatti).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο W. Schreiber, επικεφαλής της Bugatti ανέφερε ότι η Veyron δεν θα αντικατασταθεί, πριν τα 2 χρόνια κι εφόσον το νέο μοντέλο «έχει κάτι να πει» (εδώ εικονίζεται η Grand Sport Vitesse Jean Bugatti).

Μετά από 2 χρόνια η διάδοχος της Veyron

2.445 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2013)

Ο πρόεδρος της Bugatti Wolfgang Schreiber δήλωσε στη Φρανκφούρτη ότι η αντικαταστάτρια της Veyron δεν είναι εύκολη υπόθεση και θα κατασκευαστεί μετά από 2 χρόνια με «ιδιαίτερα χαρακτηριστικά».

Ο Wolfgang Schreiber, επικεφαλής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σε συνέντευξη του στην τρέχουσα Έκθεση, ανέφερε ότι η Veyron είναι μια κορυφαία Bugatti και δεν μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Αυτό αν γίνει θα πραγματοποιηθεί μετά από δύο χρόνια κι εφόσον το νέο μοντέλο «έχει κάτι να πει».Μάλιστα, τόνισε ότι το νέο μοντέλο θα μπορούσε να είναι ένα σπορτίφ supercar, παρά μια 4θυρη λιμουζίνα (όπως διέδιδαν οι φήμες, όταν είχε παρουσιαστεί το Galibier Concept). Αλλά, προς το παρόν πρόσθεσε ότι κάθε μοντέλο πρέπει να λανσάρεται στην ώρα του κι όταν κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο θα πρέπει να είναι «εντελώς καινούργιο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά».Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η Bugatti παρουσίασε στη Φρανκφούρτη το δεύτερο μοντέλο από μία σειρά 6 ειδικών εκδόσεων που έχει προγραμματίσει στο χρονοδιάγραμμά της, τη Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti, η οποία είναι κατασκευασμένη προς τιμήν του γιού του ιδρυτή και σχεδιαστή της θρυλικής 57SC Atlantic, Jean Bugatti.Η νέα ειδική έκδοση θα κατασκευαστεί σε 3 μόλις μονάδες και θα «φοράει» μια μαύρη ενδυμασία με αρκετές επενδύσεις από ανθρακόνημα στο εξωτερικό περίβλημα του μοντέλου.Όσον αφορά τον κινητήρα του υπεραυτοκινήτου, η Bugatti έσπασε κατά πολύ το φράγμα των 1.001 ίππων, αφού η ισχύς έφτασε πλέον τα 1.200 «άλογα» και τα 1.500 Nm ροπής από το 8λιτρο τετράκις υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ. Aκρως εκρηκτικό είναι και το 0-100, αφού για να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη διαδικασία χρειάζεται μόλις 2,6 δλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda