Η Porsche δημιούργησε μία και μοναδική 911 Turbo σε χρυσαφί μεταλλικό χρώμα, ικανοποιώντας τα «εξεζητημένα» γούστα ενός καλού πελάτη της.

Με ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά και ένα έντονο χρυσαφί μεταλλικό χρώμα, η special edition 911 Turbo δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Στο εσωτερικό του εν λόγω μοντέλου ξεχωρίζει η διχρωμία στις επενδύσεις καθώς και ο συνδυασμός μαύρου δέρματος και alcandara στα καθίσματα και το τιμόνι.

Η συγκεκριμένη Porsche 911 Turbo φέρει τον γνώριμο 3,8 λτ. υπερτροφοδοτούμενο 6κύλινδρος σε διάταξη V κινητήρα, που αποδίδει 520 ίππους και 710 Nm ροπής.

Μια «χρυσή» Porsche 911 Turbo

7.092 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2014

Μια κατά παραγγελία Porsche 911 Turbo σε χρυσαφί απόχρωση κατασκευάστηκε από τη γερμανική εταιρεία και η οποία διαθέτει ανασχεδιασμένα φανάρια στο πίσω μέρος, δίχρωμο εσωτερικό και φινιρίσματα από ανθρακόνημα.

 
Η Porsche δημιούργησε μία και μοναδική 911 Turbo σε χρυσαφί μεταλλικό χρώμα, ικανοποιώντας τα «εξεζητημένα» γούστα ενός καλού πελάτη της. Πιο συγκεκριμένα, το κατά παραγγελία μοντέλο πέρα από την απόχρωση, «φορά» μαύρες ζάντες αλουμινίου και διαθέτει special φώτα στο πίσω μέρος, σε σχέση με το μοντέλο μαζικής παραγωγής.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του εν λόγω μοντέλου ξεχωρίζει η διχρωμία στις επενδύσεις καθώς και ο συνδυασμός μαύρου δέρματος και alcandara στα καθίσματα και το τιμόνι, ενώ οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα χαρίζουν στο ούτως ή άλλως εντυπωσιακό μοντέλο μια σπορτίφ πολυτέλεια παραπάνω!

Τέλος, στην καρδιά του «χρυσού κτήνους» κρύβεται ο γνώριμος 3,8 λτ. υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος σε διάταξη V κινητήρας, -που αποδίδει 520 ίππους και 710 Nm ροπής- ενώ είναι ικανός να… απογειώσει το supercar στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,2 δλ., προτού η 911 Turbo αγγίξει την τελική ταχύτητα των 315 χλμ./ώρα.