Μια δυσάρεστη κατάληξη για μία πανάκριβη ρέπλικα...

Μια δυσάρεστη κατάληξη για μία πανάκριβη ρέπλικα...

Μια Ferrari F40 που δεν αξίζει ούτε ευρώ

2.766 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Μια ρέπλικα έχει ως στόχο να αντιγράψει, συνήθως, κάποιο ονειρικό αυτοκίνητο. Πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που μένεις εκστασιασμένος. Κάποιες φορές, όμως, τα αποτελέσματα είναι λιγότερο επιτυχημένα.

Στο eBay υπάρχουν αρκετά αντικείμενα τα οποία μπορεί κάποιος να τα θεωρήσει  παράξενα ή άχρηστα. Πράγματα τα οποία κάποιος θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά πριν τα αγοράσει. Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι αυτή η ρέπλικα της Ferrari F40.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι την αγόρασε πρόσφατα. Κατασκευάστηκε πριν 30 χρόνια, όταν πρωτοκυκλοφόρησε η F40 χρησιμοποιώντας ως βάση ένα Triumph TR7 και έναν κινητήρα Rover V8 3.5lt.

Σύμφωνα με τον πωλητή, ο αρχικός ιδιοκτήτης είχε ξοδέψει συνολικά πάνω από 22.000¤ για την κατασκευή του οχήματος. Το χρησιμοποίησε για περίπου 5 χρόνια και στη συνέχεια το παράτησε μέχρι πρόσφατα που κάτι τον ανάγκασε να το πουλήσει. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το άλλοτε πανέμορφο δημιούργημα έχει δει και καλύτερες μέρες...

Με εμφανείς φθορές και αρκετή σκουριά δε θυμίζει και πολλά από την εμβληματική Ferrari που προσπαθεί να αντιγράψει. Όσο και αν προσπαθεί ο πωλητής με την εκτενή περιγραφή του δεν καταφέρνει να δημιουργήσει όσο θετικές εντυπώσεις θα ήθελε για αυτή τη ρέπλικα της F40. Ο ιδιοκτήτης αναφέρει ακόμα ότι το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κινείται. Τα σχεδόν 3.500¤ όμως που ζητάει, παρΆ ότι μικρό ως ποσό, ίσως να αποτελούν σπατάλη χρόνου και χρήματος.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN