Από τη φωτιά δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα, παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι του αμαξώματος.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από τη φωτιά δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα, παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι του αμαξώματος.

Μια Lambo-φωτιά

2.668 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2017)

Μια Murcielago πήρε φωτιά και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς. Πλέον ό,τι απέμεινε πωλείται αλλά η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι τόσο κακή που δεν αξίζει ούτε ένα ευρώ.

Και όμως αυτό που βλέπετε είναι μια Lamborghini. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να το πιστέψετε αλλά είναι αλήθεια.

Το πίσω μέρος είναι με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία αναγνωρίσιμο.

Το πίσω μέρος είναι με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία αναγνωρίσιμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Εντάξει, δεν είναι καμιά σπάνια Lamborghini, για να κάτσουμε να σκάσουμε. Πρόκειται γι μια απλή Murcielago. Ούτε καν μια SuperVeloce ή έστω μια Reventon, απλά μία από τις 4.099 που παρήχθησαν.
 
Οι πωλήσεις αυτές έκαναν τη Murcielago το πιο επιτυχημένο εμπορικά δωδεκακύλινδρο μοντέλο που έχει φτιαχτεί στη Sant` Agata και δεύτερο στη συνολική της ιστορία, πίσω μόνο από τη Gallardo (αν και πλέον τις ξεπέρασαν οι Aventador και Huracan).Το 2008, μαζί με την εικονιζόμενη, κατασκευάστηκαν 637 Murcielago, εκ των οποίων οι 183 ήταν roadster όπως αυτή εδώ και ήταν πάρα πολύ λίγες αυτές που ήταν βαμμένες σε αυτό το πράσινο χρώμα που θυμίζει τον Hulk. Οπότε, ίσως και να μην είναι τόσο κοινή όσο μια Corolla.
 
Σπάνια ή κοινή, πλέον αποτελεί παρελθόν. Η ασφαλιστική την διέγραψε μετά τη φωτιά που της προκάλεσε ολική καταστροφή και ό,τι απέμεινε πωλείται (με πιστοποιητικό μη ικανότητας επιδιόρθωσης) το οποίο σημαίνει ότι πλέον είναι καλή μόνο για ανταλλακτικά ή για να χρησιμοποιηθεί ως έργο τέχνης, αλλά εκεί τελειώνουν οι πιθανές χρήσεις της. Έχετε υπ` όψιν σας κάποιο τρόπο να τη χρησιμοποιήσετε; Κάντε μια προσφορά και αν είστε τυχεροί μπορεί να την αποκτήσετε και έτσι θα έχετε μια συναρπαστική ιστορία για το πώς αποκτήσατε κοψοχρονιά μια Lamborghini.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto