Ο βελτιωτικός οίκος της Saleen παρουσιάζει το Black Label S302, μια εξέλιξη δηλαδή της νέας Mustang, της οποίας το 5λιτρο V8 μοτέρ αποκτά διπλή υπερτροφοδότηση, βγάζοντας 750 ίππους ισχύος και 812 Nm
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο βελτιωτικός οίκος της Saleen παρουσιάζει το Black Label S302, μια εξέλιξη δηλαδή της νέας Mustang, της οποίας το 5λιτρο V8 μοτέρ αποκτά διπλή υπερτροφοδότηση, βγάζοντας 750 ίππους ισχύος και 812 Nm ροπής.

Μια Mustang 750 ίππων

3.403 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2015)

Η Saleen παρουσιάζει το Black Label S302, τη δική της δηλαδή εκδοχή στη νέα Ford Mustang, το 5λιτρο V8 μοτέρ της οποίας αποκτά διπλή υπερτροφοδότηση, βγάζοντας 750 ίππους ισχύος και 812 Nm ροπής.

Ο βελτιωτικός οίκος της Saleen παρουσιάζει το Black Label S302, μια εξέλιξη δηλαδή της νέας Mustang, της οποίας το 5λιτρο V8 μοτέρ αποκτά διπλή υπερτροφοδότηση, βγάζοντας 750 ίππους ισχύος και 812 Nm ροπής. Η εκδοχή της Saleen στο μοντέλο της Ford παρουσιάστηκε σε μια ειδική εκδήλωση στο Λος Αντζελες. Η επιπλέον ισχύς αντιμετωπίζεται με αναβάθμιση της ανάρτησης, με την προσθήκη διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, αλλά και με ισχυρότερα φρένα.Στο εσωτερικό, οι περισσότερες επιφάνειες έχουν καλυφθεί με νέα υλικά, με το δέρμα και την Alcantara να προσδίδουν στο όχημα μια περισσότερο premium αίσθηση από αυτήν που έχει στην Ford εκδοχή του.

Η επιπλέον ισχύς αντιμετωπίζεται με αναβάθμιση της ανάρτησης, με την προσθήκη διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, αλλά και με ισχυρότερα φρένα.

Η επιπλέον ισχύς αντιμετωπίζεται με αναβάθμιση της ανάρτησης, με την προσθήκη διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, αλλά και με ισχυρότερα φρένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center