Αυτή είναι η αυθεντική, δημοπρατούμενη Jaguar XKSS

Αυτή είναι η αυθεντική, δημοπρατούμενη Jaguar XKSS

Μια αυθεντική Jaguar XKSS στο σφυρί

2.637 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2017)

Ένα από τα πλέον κλασικά μοντέλα της Jaguar και της αγωνιστικής ιστορίας της θα τεθεί σε πώληση στη δημοπρασία του Amelia Island τον επόμενο μήνα.

Όταν η Jaguar ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 9 ολοκαίνουργια τεμάχια του θρυλικού αγωνιστικού XKSS, προκάλεσε αίσθηση και ξύπνησε το ενδιαφέρων πολλών οδηγών ανά τον κόσμο. Τώρα, ένα από τα 16 αυθεντικά αγωνιστικά αντίτυπα –χρονολογίας 1957- του αυτοκινήτου ετοιμάζεται να τεθεί προς πώληση σε δημοπρασία, τον επόμενο μήνα, και αναμένεται να αγγίξει αστρονομικά ποσά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το μοντέλο είναι ένα από τα 16 αντίτυπα που είχαν κατασκευαστεί , πριν μια πυρκαγιά καταστρέψει το εργοστάσιο τους, αναλώνοντας και τα υπόλοιπα 9 κομμάτια που ήταν στα σκαριά. Η XKSS θα «πιάσει» από 16 έως 18 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις!

Η εικονιζόμενη Jaguar XKSS αγοράστηκε για πρώτη φορά από έναν αγωνιζόμενο στο Montreal του Καναδά και συμμετείχε σε ποικίλες αγωνιστικές συναντήσεις. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της την απέκτησε το 1957, πραγματοποιώντας μια εκτενέστατη αναπαλαίωσή του και φέρνοντας το σε κατάσταση βιτρίνας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN