Μια διάσημη Rolls-Royce σε δημοπρασία.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια διάσημη Rolls-Royce σε δημοπρασία.

Μια διάσημη Rolls-Royce σε δημοπρασία

3.036 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Ο διάσημος Αγγλος παρουσιαστής αποφάσισε να αποχωριστεί το αγαπημένο του όχημα, για λόγο που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Ο Αγγλος παρουσιαστής james May γνωστός από την εκπομπή Top Gear, αποφάσισε να αποχωριστεί την αγαπημένη του Rolls-Royce Corniche του 1972. Ο λόγος, ότι απέκτησε αλλεργία στα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση .

Το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο ίδιος παραδέχτηκε πως «Αν την οδηγώ για περισσότερο από μισή ώρα, με πιάνει φαγούρα ενώ στη συνέχεια αναγκάζομαι να βράσω όσα ρούχα φορούσα». Το αυτοκίνητο ήρθε στα χέρια του το 2007 ενώ υπολογίζει πως μπορεί να πιάσει τιμή έως και δύο φορές πάνω από αυτή που το αγόρασε. 
 

Το αυτοκίνητο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή Top Gear το 2008, όταν οι παρουσιαστές προσπαθούσαν να αποδείξουν πως πολυτελή και ακριβά αυτοκίνητα μπορούσαν να αγοραστούν με λιγότερα χρήματα από το τότε νέο Ford Mondeo. Και αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής τιμής του.

Μπορεί ο May να μην γράφει στην αγγελία πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει το αυτοκίνητό, αλλά τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό του δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με την ηλικία του. Η δημοπρασία θα γίνει στις 19 Μαρτίου, σε οίκο δημοπρασιών στην Αγγλία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda