Πέρασαν δύο χρόνια από το τραγικό ατύχημα του Michael Schumacher.

Πέρασαν δύο χρόνια από το τραγικό ατύχημα του Michael Schumacher.

Μία διετία μετά

2.969 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2015)

Σαν σήμερα το 2013 η ζωή... πάτησε φρένο στον άνθρωπο που φημιζόταν για την ταχύτητά του, τον Michael Schumacher.

Όπως πιθανότατα οι περισσότεροι γνωρίζετε και θυμόσαστε, ο Γερμανός πολυπρωταθλητής της F1 έκανε σκι στις Γαλλικές Aλπεις. Συγκεκριμένα βρισκόταν με την οικογένειά του στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ, ένα μέρος το οποίο επισκεπτόταν συχνά.
Ενώ έκανε σκι με το γιο του, πήγε για λίγο εκτός πίστας, έχασε την ισορροπία του βρίσκοντας σε βράχο, καλυμμένο από χιόνι και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του σε άλλο βράχο, που βρισκόταν οκτώ μέτρα εκτός της πίστας. Το κράνος του έσπασε και χωρίς αυτό θα ήταν ήδη νεκρός, δεν μπόρεσε όμως να αποσοβήσει το βαρύ τραυματισμό του Schumi.
Αρχικά τίποτα δεν προμήνυε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, γρήγορα όμως η κατάσταση άλλαξε και όλοι άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως η εγκεφαλική αιμορραγία έχει κάνει σοβαρή ζημιά. 
Φτάνοντας σε νοσοκομείο της Γαλλίας με ελικόπτερο, ο Schumacher υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις ώστε να μειωθεί η πίεση στον εγκέφαλο του από τα αιματώματα που προκάλεσε η εγκεφαλική αιμορραγία. Αμφότερες ήταν επιτυχημένες και έφεραν σταθερότητα στην κατάσταση της υγείας του.
Ήταν τότε που άρχισαν τα πρώτα ιατρικά ανακοινωθέντα να δίνουν σαφή εικόνα για την κατάσταση της υγείας του Schumi και οι φίλοι του να βυθίζονται στη θλίψη και να συγκεντρώνονται έξω από το νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν.
Από τότε και μέχρι σήμερα, η οικογένειά του έχει κρατήσει μία αξιοπρεπή στάση, χωρίς να δίνει παρά τις απαραίτητες πληροφορίες στη δημοσιότητα, ενώ εδώ και καιρό ο Schumacher βρίσκεται στο σπίτι του υπό συνεχή, ιατρική παρακολούθηση. 
Το τελευταίο διάστημα πάντως πολλά ακούγονται τόσο για την κατάσταση της οικογένειακής περιουσίας του και το κόστος νοσηλείας του, όσο και για την ίδια του την υγεία, με φήμες να λένε πως... περπάτησε με τη βοήθεια των νοσηλευτών του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center