Το βάθρo των best seller μικρών πετρελαιοκίνητων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το βάθρo των best seller μικρών πετρελαιοκίνητων.

Diesel: Yaris vs Corsa vs 208

34.600 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2016)

Τα πετρελαιοκίνητα μικρά είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία στην ελληνική αγορά. Και σε αυτήν, τα πρώτα τρία σε πωλήσεις μοντέλα για το 2015 ήταν τα Toyota Yaris, Opel Corsa και Peugeot 208.

Αν η προτίμηση του αγοραστικού κοινού στην ελληνική αγορά για τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας είναι μια φορά εντυπωσιακή (κατέχουν το 43,5% της αγοράς), τότε η προτίμηση για τα πετρελαιοκίνητα είναι ακόμη μεγαλύτερη.Και αυτό γιατί με ποσοστό που αγγίζει το 66,4% τα μικρά diesel έχουν κατακτήσει την προτίμηση των αγοραστών -και όχι άδικα- μιας και προσφέρουν όλα τα καλά των σύγχρονων μικρών (τεχνολογία, ευρυχωρία, άνεση, ασφάλεια) μαζί με χαμηλή κατανάλωση, οικονομία και σε πολλές περιπτώσεις απαλλαγή από την καταβολή τελών.Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα Toyota Yaris, Opel Corsa και Peugeot 208 με diesel κινητήρες, τα οποία ήταν τα πρώτα 3 σε πωλήσεις diesel για την χρονιά που μας πέρασε με 3.294, 2.741 και 2.370 μονάδες αντίστοιχα. Παρακάτω αναλύουμε τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα, τα οποία τους έχουν χαρίσει τις πρώτες θέσεις στις πωλήσεις.
Σχεδίαση: Κερδίζει σε δυναμισμό το 208Και τα τρία μοντέλα είναι στιλάτα, μοντέρνα και αρέσουν στο νεανικό κοινό προτάσσοντας την εξωτερική εμφάνιση ως ένα από τα βασικά όπλα τους. Από εκεί και πέρα, βέβαια, το καθένα έχει το δικό του χαρακτήρα. Με χρονική σειρά μιας και τα τρία «έρχονται» από facelift, το Toyota Yaris κερδίζει το βλέμμα με τη μπροστινή μάσκα σε σχήμα Χ, τη μεγάλη μαύρη εισαγωγή και τις έντονες ακμές του αμαξώματος. Το Opel Corsa, από την άλλη, κλέβει τις εντυπώσεις με το δυναμικό μπροστινό μέρος στο οποίο ξεχωρίζει η χαμηλή μάσκα που μοιάζει με χαμόγελο και με τα όμορφα ελλειπτικά φώτα, ενώ πίσω, εντύπωση προκαλούν τα μεγάλα φώτα, που παραπέμπουν στο Astra, αλλά και η οριζόντια νεύρωση κάτω από το τζάμι. Ωστόσο, πιο όμορφο και δυναμικό από τα τρία είναι μάλλον το γαλλικό μικρό, αφού μετά την πρόσφατη ανανέωσή του έρχεται πολύ επιβλητικό χάρη στο μυώδες καπό που κατεβαίνει προς τα εμπρός, τα LED φανάρια και τα μεγάλη μάσκα με το περίγραμμα από χρώμιο. 

Το μυώδες καπό και τα LED φανάρια του 208 του δίνουν προβάδισμα όσον αφορά στην εξωτερική του σχεδίαση.

Το μυώδες καπό και τα LED φανάρια του 208 του δίνουν προβάδισμα όσον αφορά στην εξωτερική του σχεδίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto