Το μικρό SUV της SEAT (κατασκοπευτική φωτό) θα έχει μήκος 4,2 μέτρα, θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο και θα εφοδιάζεται με μικρού κυβισμού τούρμπο κινητήρες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μικρό SUV της SEAT (κατασκοπευτική φωτό) θα έχει μήκος 4,2 μέτρα, θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο και θα εφοδιάζεται με μικρού κυβισμού τούρμπο κινητήρες.

SEAT crossover & EV

3.095 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2015)

H SEAT ετοιμάζει νέο, μικρό crossover, το οποίο σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικές εικόνες, μαζί με πληροφορίες για τα μελλοντικά υβριδικά και ηλεκτρικά της μοντέλα.

SEAT Αστικό Crossover: Με μια ματιά- Επίσημα το 2016- Αποκλειστικά 4x2- Μήκος 4,2 μέτρα- Με κινητήρες 1,2 TSI και 1,4 TDIΗ SEAT πρόκειται να μπει σε νέα εδάφη και σε κατηγορίες μοντέλων που αναπτύσσονται εμπορικά. Τότε, μάλιστα, είχε μιλήσει για ένα μικρομεσαίο SUV που θα ήταν σημαντικός πυλώνας για την μελλοντική στρατηγική της ισπανικής εταιρείας και ένα βασικό βήμα στην πορεία για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφορίας. Σήμερα, η δήλωση αυτή έρχεται να ενισχυθεί με την πληροφορία πως εκτός του μικρομεσαίου αυτού SUV, η SEAT ετοιμάζει και ένα αστικό crossover, μιας κατηγορίας δηλαδή που αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς.Αποκλειστικά 4x2 για την πόληΣύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το νέο μικρό SUV της SEAT θα παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη του 2016. Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο θα είναι εντελώς διαφορετικό - δεν θα συνδυάζει υπάρχοντα ονόματα όπως για παράδειγμα του Ibiza. Συγκεκριμένα, το μήκος του θα είναι περίπου 4,2 μέτρα, θα πατάει στην πλατφόρμα MQB και σχεδιαστικά θα είναι φρέσκο και δυναμικό όπως αποκαλύπτεται από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική μας φωτογραφία. 
Αναφορικά με την μετάδοση της κίνησης, το compact SUV της SEAT θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο, αφού η τετρακίνηση σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας θα ανέβαζε το κόστος του έως και 2.000 ευρώ, κάτι που φυσικά δεν το θέλουν. 
Τέλος, όσον αφορά στην γκάμα των κινητήρων, αυτή θα αποτελείται από μικρού κυβισμού τούρμπο κινητήρες και συγκεκριμένα έναν 1,2 TSI 110 ίππων και ένα diesel 1,4 TDI στους 75 και 90 ίππους. 
Παράλληλα στελέχη της SEAT δήλωσαν πως τα υβριδικά τους μοντέλα καθυστερούν ακόμη, καθώς δεν θα πρέπει να τα περιμένουμε πριν το τέλος του 2020. Ο λόγος είναι πως αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν υπάρχει ζήτηση για να δικαιολογεί την ύπαρξή τους στην γκάμα της μάρκας. Περιττό να πούμε πως τόσο τα υβριδικά επαναφορτιζόμενα μοντέλα της όσο και τα ηλεκτρικά θα εφοδιάζονται με τεχνολογία VW.

Το εσωτερικό του θα θα διαφέρει από αυτό του πρωτότυπου IBX Concept που έχουμε δει στο παρελθόν (φωτό).

Το εσωτερικό του θα θα διαφέρει από αυτό του πρωτότυπου IBX Concept που έχουμε δει στο παρελθόν (φωτό).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN