Σε συνέντευξή του στο περιθώριο της έκθεσης Παρισιού, το αφεντικό της Jeep, Mike Manley, είπε πως ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Renegade (φωτό), θα μπορούσε να είναι σύντομα βιώσιμο για τ

Σε συνέντευξή του στο περιθώριο της έκθεσης Παρισιού, το αφεντικό της Jeep, Mike Manley, είπε πως ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Renegade (φωτό), θα μπορούσε να είναι σύντομα βιώσιμο για την εταιρεία.

Μικρό SUV θέλει η Jeep

3.120 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2016)

Το αφεντικό της Jeep αποκαλύπτει τα σχέδια της φίρμας για ένα μικρότερο του Renagade μοντέλο. Δείτε τι ετοιμάζουν οι μετρ του είδους Αμερικάνοι, για τη μικρή κατηγορία των SUV – Crossover.

Η Jeep αποκάλυψε πως θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μικρό SUV που θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008 και Opel Mokka.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή του στο περιθώριο της έκθεσης Παρισιού, το αφεντικό της Jeep, Mike Manley, είπε πως ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Renegade, θα μπορούσε να είναι σύντομα βιώσιμο για την εταιρεία.
  
Αν και ο κος Manley απέφυγε να πει πότε θα μπορούσαμε να δούμε ένα μικρό μοντέλο από την Jeep, ο τόνος της φωνής του υποδήλωνε πως η φίρμα πρέπει να αρχίσει να συζητάει και να προγραμματίζει το εν λόγω όχημα.
 
Αυτό που μάθαμε είναι πως το entry level μοντέλο θα φτιαχτεί από την ίδια την Jeep και πως θα έχει σεβαστές εκτός δρόμου δυνατότητες. Το μεγαλοστέλεχος τόνισε πως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τη γεωμετρία του οχήματος και με το σύστημα 4κίνησης που θα επιλέξουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw