Εσείς σε τι «επενδύετε»;	Θηρίο ή μια σταλιά για να μην χάσει την αξία του;

Εσείς σε τι «επενδύετε»; Θηρίο ή μια σταλιά για να μην χάσει την αξία του;

Θηρίο ή κουβάς για να έχει μεταπωλητική;

6.818 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Μικρό ή μεγάλο για να μην χάσω τα λεφτά μου; Δείτε ποιές κατηγορίες έχουν την καλύτερη μεταπωλητική και ποιά κυβικά δεν θέλει να αγοράσει κανείς δεύτερο χέρι.

Αλήθεια είναι πως η αγορά του μεταχειρισμένου περνάει στην Ελλάδα τη δική της μετάβαση και ακόμη περιμένουμε να δούμε που θα κατασταλάξει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτή τη στιγμή η κατανάλωση και το κόστος χρήσης γενικά είναι «βασιλιάς» ενώ όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα οτιδήποτε πάνω από 2 λίτρα «κινείται» δύσκολα, ενώ αυτά που «φεύγουν» πρώτα είναι πάντα τα μικρά, φτηνά και οικονομικά. Όπως και στα καινούργια, εξάλλου.

Πόσο όμως σας επηρεάζει αυτή η εικόνα όταν διαλέγετε αυτοκίνητο; Θα έλεγε κανείς πως τα μικρά και φτηνά αυτοκίνητα έχουν μικρό «ρίσκο» γιατί είναι περιζήτητα σε δεύτερο χέρι, οπότε η απαξίωση είναι μικρή και σε ποσοστό αλλά και σε χρήμα.

Αν πας σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο, ακόμη και τα μικρομεσαία σήμερα, η εικόνα δεν είναι ίδια. Μια ματιά στο δρόμο εξάλλου αρκεί για να δει κανείς τι αυτοκίνητα προτιμάει σήμερα ο Eλληνας οδηγός. 
 
Όμως το αυτοκίνητο που αγοράζει κανείς σήμερα θα πουληθεί δεύτερο χέρι σε μία τελείως διαφορετική αγορά. Αυτή την περίοδο το δεύτερο χέρι κυριαρχείται από το ντίζελ, ωστόσο οι παράγοντες που έχουν διαμορφώσει τη σημερινή εικόνα έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίεξις που τρέχουν γύρω από αυτό.

Πως μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε με βάση την απαξίωση όταν δεν έχετε εικόνα του τι θα ισχύει σε πέντε ή έξι χρόνια στο μεταχειρισμένο; Λένε μερικοί πως τα σίγουρα είναι τα ίδια. Πως δηλαδή τα μικρά αυτοκίνητα κυκλοφορούν πολλά περισσότερα χρόνια γιατί έχουν ζήτηση ως οικονομικά στην αγορά και την χρήση.
 
Το θέμα είναι εσείς τι κάνετε; Εσείς πως αντιμετωπίζετε την απαξίωση του αυτοκινήτου που αγοράζετε σήμερα; Σε τι «επενδύετε»; Στη μάρκα ή το μοντέλο που θεωρείτε πως πρέπει να είναι δημοφιλές, ασχέτως αν σας αρέσει; Στην κατηγορία; Στο καύσιμο; Τι λέτε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center