Το εσωτερικό του 
Auris έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι εργονομικό, με την οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό να δεσπόζει.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Auris έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι εργονομικό, με την οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό να δεσπόζει.

Εσωτερικό-Χώροι: Μοντέρνα και ποιοτικά, πιο ευρύχωρο το Qashqai

21.645 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2015)

To εσωτερικό του Toyota Auris μετά την πρόσφατη ανανέωση αναβαθμίστηκε ποιοτικά, αποκτώντας περισσότερο σε έκταση αφρώδες πλαστικό και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη συναρμογή και το φινίρισμά του.


Σχεδιαστικά, το ταμπλό είναι εντελώς κάθετο παρέχοντας περισσότερο αέρα για τα γόνατα των εμπρός επιβατών, ενώ πολύ καλή είναι και η συνολική εργονομία μέσω και χειρισμού του συστήματος infotainment από την κεντρική οθόνη αφής. Στους χώρους, τα επίπεδα ικανοποιούν για τα δεδομένα της κατηγορίας, με το πορτ-μπαγκάζ να βρίσκεται στα αρκετά καλά 360 λτ. 

Το Qashqai με τη σειρά του δείχνει πιο μοντέρνο σχεδιαστικά και με τις ίδιες, απαραίτητες ψηφιακές λύσεις. Ποιοτικά, υπάρχει και εδώ μαλακό στην αφή πλαστικό και όλη η συναρμογή είναι γεροδεμένη, όμως χάνει στις λεπτομέρειες σε σχέση με το εσωτερικό του Auris. Από την άλλη βέβαια, το Qashqai είναι πιο άνετο για τους επιβάτες του και με μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ.

Το Qashqai στο εσωτερικό είναι πιο μοντέρνο και με πολύ καλή ποιότητα. Ευπρόσδεκτη και η υψηλή θέση οδήγησης.

Το Qashqai στο εσωτερικό είναι πιο μοντέρνο και με πολύ καλή ποιότητα. Ευπρόσδεκτη και η υψηλή θέση οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center