Είναι πλέον γεγονός. Η Mitsubishi ανήκει στον όμιλο Renault-Nissan.

Είναι πλέον γεγονός. Η Mitsubishi ανήκει στον όμιλο Renault-Nissan.

Mitsubishi - Nissan: Ο γάμος της χρονιάς

5.323 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2016)

Είναι πλέον και επίσημο. Η Mitsubishi πέρασε στα χέρια της κοινοπραξίας Renault-Nissan, ενώ ηγέτης και αυτής θα είναι ο Carlos Ghosn. Δείτε τι στόχους έχουν οι εμπλεκόμενες πλευρές αλλά και τι θα πρέπει να περιμένουμε από το γάμο της χρονιάς.

Η πολύπαθη τον τελευταίο καιρό Mitsubishi, η οποία παραδέχτηκε πως στην Ιαπωνία ανακοίνωνε εδώ και δεκαετίες, παραποιημένες τιμές κατανάλωσης για τα αυτοκίνητα της εκεί αγοράς, είναι πλεόν μέλος της κοινοπραξίας Renault-Nissan, με τον Carlos Ghosn να αναλαμβάνει χρέη εκτελεστικού Προέδρου αλλά και Διευθύνοντος Συμβούλου στην ιαπωνική μάρκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ghosn, προτεραιότητά του είναι η περικοπή των δαπανών μέσω συνεργειών της Mitsubishi με τη Nissan, οι οποίες θα αφορούν τόσο την παραγωγή όσο και την χρήση κοινών τεχνολογιών.  Ο ίδιος προσέθεσε πως «με την Mitsubishi, η συμμαχία των Renault-Nissan αποκτά πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού».
Φυσικά απότερος σκοπός της κίνησης αυτής δεν είναι άλλος από την άνοδο στις πωλήσεις του ομίλου, ο οποίος πλέον θέλει σε πρώτη φάση να βρεθεί στην τρίτη θέση, πίσω από τις Toyota και VW.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center