Το στυλ του κράτα τις παραδοσιακές νόρμες της Elise.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το στυλ του κράτα τις παραδοσιακές νόρμες της Elise.

Μοντέρνα Lotus Elise

4.204 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Μετά την εξαγορά της Lotus από τον κινέζικο κολοσσό Geely, αναπτύχθηκαν ξανά οι φήμες που θέλουν την Lotus να προχωρά στην παράγωγης της νέας γενιάς Elise μετά από πολλά χρόνια.

Έντονη ήταν η φημολογία που είχε αναπτυχθεί από το 2010 για να μια νέα Lotus Elise, όταν η εταιρεία λάνσαρε ένα σχετικό concept. Tα χρόνια όμως πέρασαν, το νέο μοντέλο Elise δεν βρέθηκε στη γραμμή παραγωγής όπως αναμενόταν το 2015 και ακόμη δυο χρόνια αργότερα δεν υπάρχει κανένα ίχνος. Μήπως ήρθε η ώρα για να δούμε τη νέας γενιάς Elise, μετά και την εξαγορά της εταιρείας από την κινέζικη Geely;

O κινέζικος κολοσσός σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες της Lotus.

O κινέζικος κολοσσός σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες της Lotus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κινέζικος κολοσσός σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες της Lotus, άρα είναι πολύ πιθανό να δούμε το νέο μοντέλο σύντομα. Αυτό το ψηφιακό σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή CT31 της Behance δίνει στο μοντέλο μικρή απόσταση από το οδόστρωμα, επιθετικής σχεδίασης πρόβολο, μεγάλους τροχούς και δυναμικό πίσω διαχύτη. Το στυλ του κράτα τις παραδοσιακές νόρμες της Elise αλλά σε πιο μοντέρνα εκδοχή με έμφαση στον αγωνιστικό χαρακτήρα του μοντέλου. Στο πίσω του μέρος του αυτοκινήτου ξεχωρίζει το πρωτότυπο και καινοτόμο πίσω παρμπρίζ.

Μένει να δoύμε αν η Geely θα δώσει στην Lotus την προσοχή που πρέπει λανσάροντας τη νέα Elise ή κάποιο άλλο καινούριο μοντέλο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center