Θα τα καταφέρει το νέο Opel Insignia απέναντι στον ανταγωνισμό;

Θα τα καταφέρει το νέο Opel Insignia απέναντι στον ανταγωνισμό;

Μπορεί το νέο Insignia;

3.305 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2016)

Πιστεύετε πως το νέο Opel Isnignia έχει τα φόντα να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό των μεσαίων σεντάν, αλλά και των crossover αυτοκινήτων;

Η μεσαία κατηγορία αυτοκινήτων έχει συρρικνωθεί σημαντικά, ωστόσο δεν παύει να έχει ακόμα αγοραστική δύναμη. Με τα crossover να έχουν καταφέρει να «κλέψουν» σημαντικό μερίδιο από αυτή την αγορά, θα έλεγε κανείς ότι είναι ασύμφορο για μια εταιρεία να συνεχίσει να επενδύει σε παραδοσιακά σεντάν μοντέλα. 
Η Opel είναι μια εταιρεία που έχει πολύ καλή πορεία στην αγορά στις δημοφιλέστερες κατηγορίες και θα μπει και στην κατηγορία των crossover με την επόμενη γενιά του Zafira. Παρόλα αυτά η Opel συνεχίζει να επενδύει στα μεσαία με το νέο Insignia, το οποίο κατά τα φαινόμενα θα αποτελέσει ένα πολύ αναβαθμισμένο αυτοκίνητο σε σχέση με το προηγούμενο. Αρχικά τα σεντάν όπως τα ξέραμε δεν υφίστανται πια. Από την άλλη πλευρά τα Ford Mondeo και Volkswagen Passat που αποτελούν τους βασικότερους άμεσους ανταγωνιστές του, είναι πιο ισχυροί από ποτέ. 
Σχεδιαστικά και τα τρία έχουν ξεφύγει από το κλασικό και αδιάφορο σχήμα και λανσάρουν 4θυρα ή 5θυρα όμορφης αισθητικής αμαξώματα, με πλούσιες καμπύλες και ενίοτε δυναμικό σχήμα. Στο εσωτερικό τους προσφέρουν όλες τις ανέσεις και είναι άρτια ποιοτικά, ενώ πλέον είναι και οικονομικά με τους νέους κινητήρες που διαθέτουν στην γκάμα τους. Θα πείτε, όλα τα παραπάνω μπορεί να τα προσφέρει και ένα αντίστοιχων διαστάσεων crossover. Ναι, όμως το οδηγικό κομμάτι τελικά ενδιαφέρει ή όχι; Γιατί και εδώ τα σεντάν διαφέρουν σε σχέση με το παρελθόν όπου χαρακτηρίζονταν οδηγικά, για την άνεση που προσέφεραν στους επιβάτες τους και μόνον για αυτήν. Τόσο το Mondeo όσο και το Passat, προσφέρουν πολλά περισσότερα οδηγικά σε σχέση με το παρελθόν και το ίδιο θα κάνει και το νέο Insignia.
Φτάνουν, ωστόσο όλα τα παραπάνω για να επιλέξει κάποιος ένα εκ των τριών; Ειδικότερα, πιστεύετε ότι θα μπορέσει το νέο Insignia να κάνει την διαφορά και αν ναι σε ποιον τομέα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw