Γνωστοποιήθηκαν τεχνικά χαρακτηριστικά για τα Audi RS4 και RS5.

Γνωστοποιήθηκαν τεχνικά χαρακτηριστικά για τα Audi RS4 και RS5.

Νέα Audi RS4/RS5: Διέρρευσαν στοιχεία

5.397 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και η ημερομηνία έναρξης παραγωγής για τα νέα Audi RS4 Avant και RS5 Coupe και Sportback.

Σε μια παρουσίαση σε αντιπροσωπεία της Audi στην Νορβηγία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, τεχνικές πληροφορίες για τα επερχόμενα Audi RS4 και RS5. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκαν σημαντικές τεχνικές πληροφορίες αλλά και ημερομηνίες έναρξης παραγωγής για τα μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα RS4 Avant και RS5 Coupe θα εξοπλιστούν με τον κινητήρα V6 με διπλό turbo που φέρει και η Porsche Panamera, ο οποίος για την περίσταση θα αποδίδει 450 ίππους και 600 Nm ροπής. Τα μοντέλα θα μπορούν να επιταχύνουν από 0-100 σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική τους ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χμ/ώρα. Μάλιστα, γνωστοποιήθηκε ότι, έναντι κάποιου ποσού, ο ιδιοκτήτης των μοντέλων θα μπορεί να «χαλαρώσει» λίγο τον κόφτη της τελικής, ανεβάζοντάς την στα 280 χμ/ώρα.

Σχετικά με κάποια διαφοροποίηση ή όχι, για τον κινητήρα του RS5 Sportback, δεν γνωστοποιήθηκε κάτι. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε το πότε τα μοντέλα θα μπουν στην παραγωγή: Το RS5 Coupe θα είναι το πρώτο που θα ξεκινήσει να φτιάχνεται, με έναρξη τον Ιούνιο του 2017, ενώ το RS4 Avant τοποθετείται στον Δεκέμβριο. Και πάλι δεν έγιναν γνωστά στοιχεία για το RS5 Sportback. Περιμένουμε το ντεμπούτο των RS5 Coupe και RS4 Avant, στις εκθέσεις της Γενεύης τον Μάρτιο και της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβιο, αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto