Σε φάση δοκιμών στην πίστα του Nurburgring, το όπλο της Mercedes-AMG με το όνομα GT-R.

Σε φάση δοκιμών στην πίστα του Nurburgring, το "όπλο" της Mercedes-AMG με το όνομα GT-R.

Νέα Mercedes-AMG GT-R

2.932 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2016)

Για όποιον δεν του φτάνουν οι 510 ίπποι του Mercedes-Benz GT-S, αν κάνουν υπομονή, θα έρθει και κάτι ακόμα πιο θηριώδες, η έκδοση GT-R, με τροποποιήσεις σε πολλά σημεία, αποκτώντας σχεδόν χαρακτήρα αυτοκινήτου πίστας.

Η Mercedes-Benz θέλει να ταράξει τα νερά, στα ακριβά, εξωτικά και διθέσια sport αυτοκίνητα με κάτι θηριώδες. Τι μπορεί να είναι αυτό; Μια ακόμα πιο γρήγορη έκδοση της Mercedes-AMG GT.
Και πως θα το κάνει αυτό; Δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τον ήδη υπάρχοντα V8 κινητήρα των 4,0 λτ με δυο turbo με πολύ απλές κινήσεις. Για όσους δεν τους φτάνουν τα 510 άλογα της έκδοσης GT-S, ίσως τους είναι αρκετά τα 600 (ή και περισσότερα σύμφωνα με πληροφορίες) της έκδοσης που θα την ονομάσει GT-R.
Κατασκοπευτικό βίντεο, «έπιασε» την Mercedes-AMG GT-R σε πίστα, να δοκιμάζεται από ανθρώπους της εταιρίας, έχοντας καμουφλαρισμένο αμάξωμα, κρύβοντας αρκετές λεπτομέρειες της εξωτερικής μορφής του.
Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-AMG, Tobias Moers, το μοντέλο θα έχει τροποποιήσεις, κυρίως αεροδυναμικού χαρακτήρα. Αλλαγές θα έχει και το σασί της, με προσθήκες ενίσχυσης της δομής του, ελαφρώς φαρδύτερο από το GT-S, βελτιωμένη ανάρτηση και γενικά οτιδήποτε σε προδιαθέτει για αυτοκίνητο σχεδόν πίστας.
Oσοι είναι ανυπόμονοι, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, μιας που η εταιρία έχει βλέψεις να είναι έτοιμο για παραγγελία προς το τέλος του 2016.Ας το δούμε "εν δράσει" στην πίστα του Nurburgring.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto