Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά το εμπρόσθιο μέρος του αμαξώματος, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί διπλά φωτιστικά σώματα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά το εμπρόσθιο μέρος του αμαξώματος, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί διπλά φωτιστικά σώματα.

Νέα Skoda Octavia

7.285 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2015)

Η δημοφιλής Octavia θα μας έρθει με σημαντικές αλλαγές το 2017, ενσωματώνοντας τις νέες σχεδιαστικές τάσεις της φίρμας.

Η Octavia είναι ένα σημαντικό μοντέλο για τη Skoda, μιας και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το αγοραστικό κοινό. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο επικεφαλής σχεδιασμού της τσέχικης φίρμας, Jozef Kaban, «η Octavia είναι η καρδιά της γκάμας μας». Για να εξακολουθήσει το μεσαίο μοντέλο να είναι αρεστό στο κοινό, οι σχεδιαστές του, προέβησαν σε ένα σημαντικό facelift το οποίο το αναμένουμε το 2017.
Διαβάστε για το νέο SUV της Skoda, το SnowmanΗ μεγαλύτερη αλλαγή αφορά το εμπρόσθιο μέρος του αμαξώματος, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί διπλά φωτιστικά σώματα, μοτίβο που ο Jozef Kaban έχει επιλέξει και για την SUV γκάμα της Skoda, ενώ θα υπάρχουν και LED φώτα ημέρας. Παρατηρώντας την Octavia από εμπρός και ειδικότερα την ανασχεδιασμένη γρίλια, αυτή θα σας θυμίσει ελαφρώς τη νέα Superb. Τα πίσω φωτιστικά σώματα τώρα, έχουν δεχτεί κι αυτά μερικές πινελιές ανανέωσης, τα οποία διαθέτουν σχήμα C. Το υπόλοιπο αμάξωμα δεν φαίνεται να φέρει άλλες σημαντικές αλλαγές, αλλά υπάρχει μια έντονη φημολογία πως οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες θα φέρουν νέο σχεδιασμό.
Φρέσκο αναμένεται να είναι όμως και το εσωτερικό της Octavia, με αναβαθμισμένης ποιότητας πλαστικά, νέα χρώματα, νέο σύστημα infotainment, αλλά και τα γνωστά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που έχει στη διάθεσή του το Group VW
Στη facelift Octavia τώρα, στη γκάμα των κινητήρων το μεγαλύτερο νέο αναμένεται να είναι η προσθήκη του 1,0 TSI του Group, η απόδοση του οποίου κυμαίνεται από 90 έως και 115 ίππους. Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η υπάρχουσα γκάμα της Skoda Octavia έχει κινητήρες βενζίνης, αλλά και diesel. Υπάρχει ο 1,2 TSI με 110 ίππους και ο 1,4 TSI με 150 ίππους, ενώ ο ίδιου κυβισμού κινητήρας είναι διαθέσιμος και με φυσικό αέριο. Σε ότι αφορά τους diesel τώρα υπάρχει ο 1,6 TDI και 2,0 TDI με 110 και 150 ίππους αντίστοιχα. 
Η ανανεωμένη Octavia η οποία θα έρθει το 2017 θα ολοκληρώσει την εμπορική της καριέρα στα τέλη του 2020, όπου και θα έρθει η καινούργια Octavia, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματώνει και υβριδικό σύστημα

Τα πίσω φωτιστικά σώματα τώρα, έχουν δεχτεί κι αυτά μερικές πινελιές ανανέωσης, τα οποία διαθέτουν σχήμα C.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα τώρα, έχουν δεχτεί κι αυτά μερικές πινελιές ανανέωσης, τα οποία διαθέτουν σχήμα C.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Audi