Σχεδιαστικά, η νέα Superb θα ακολουθήσει το δρόμο των 4θυρων κουπέ, σε ένα πιο δυναμικό σχήμα από ποτέ (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχεδιαστικά, η νέα Superb θα ακολουθήσει το δρόμο των 4θυρων κουπέ, σε ένα πιο δυναμικό σχήμα από ποτέ (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Νέα Skoda Superb

17.812 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2015)

Η νέα γενιά της Superb ενισχύεται σημαντικά σε όλους τους τομείς της υπόστασής της, ώστε να καταδείξει πιο εμφατικά από ποτέ το high-tech υπόβαθρο της Skoda, μαζί φυσικά και με το παραδοσιακά υψηλό Value for Money των κατασκευών της.

Με μια ματιά
3η γενιά Superb
Πιο δυναμική και επιβλητική
Ελαφρύτερη και με καλύτερη ακαμψία
Νέοι κινητήρες TSI και TDI
Αποκάλυψη το Φεβρουάριο
Η Superb από το 2001 μέχρι σήμερα αποτελεί τη ναυαρχίδα της σύγχρονης ιστορίας της Skoda (Η πρώτη Superb είχε κυκλοφορήσει από το 1934 έως το 1949) και παράλληλα, το μοντέλο εκείνο που απευθύνεται στους θιασώτες της άνεσης και της ευρυχωρίας. Έχοντας ακριβώς από κάτω της την πολύ επιτυχημένη Octavia, η Superb ποτέ δεν κατάφερε να βρεθεί στο προσκήνιο - αντίθετα ήταν η «ήρεμη δύναμη» στη γκάμα της μάρκας και ένα μοντέλο που παρέμεινε παράλληλα πάντα πιστό στο Value for Money χαρακτήρα της Skoda. Πλέον, ύστερα από 2 γενιές και σχεδόν 700.000 πωλήσεις, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε μέσα στο 2015 τη νέα, 3η της γενιά, η επίσημη αποκάλυψη της οποίας θα γίνει από τη Skoda το Φεβρουάριο. Εμείς ωστόσο, μέσω των κατασκόπων μας, σας αποκαλύπτουμε από σήμερα το ποιόν του μοντέλου, το οποίο φιλοδοξεί να κερδίσει ακόμη περισσότερες πωλήσεις, στηριζόμενο σε όλη την πρόσφατη τεχνολογία του Ομίλου VW.
Πιο δυναμική και επιβλητική
Η επόμενη Superb θα διατηρήσει μεν το μήκος της λίγο πιο πάνω από τα 4,8 μέτρα, ωστόσο αναμένεται το πλάτος του μεγαλύτερου μοντέλου της Skoda να διευρυνθεί περαιτέρω από τα τωρινά 1,82 μέτρα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό και με την αναμενόμενη μείωση του συνολικού ύψος του αμαξώματος, αναμένεται να προσδώσει στη νέα Superb μια πιο επιθετική και δυναμική παρουσία. Σε αυτό, θα βοηθήσουν φυσικά και νέα στοιχεία της σχεδίασής της, όπως οι αυξημένοι πλαϊνοί θόλοι των τροχών, το εμπρόσθιο τμήμα με τα πιο επιθετικά φωτιστικά (με λαμπτήρες LED) και προφυλακτήρας, αλλά και τα μικρότερα σε μέγεθος πλαϊνά παράθυρα. Στο πίσω μέρος από την άλλη, οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν ότι η κολώνα της οροφής θα πέσει πιο ομαλά πάνω στον ανασηκωμένο όγκο του πορτ-μπαγκάζ, δίνοντας στη Superb μια αισθητική από 4θυρο κουπέ. Παράλληλα, τα φωτιστικά σώματα θα μακρύνουν και θα μειώσουν το ύψος τους, ώστε να δώσουν και αυτά μια αίσθηση περισσότερου δυναμισμού, ενώ οι διπλές εξατμίσεις των πιο ισχυρών εκδόσεων, θα τονίσουν και αυτές την επιθετικότητα της νέας Superb.
Εσωτερικό με περισσότερη τεχνολογία και άνετους χώρους
Αν μη τι άλλο, αυτό που χαρακτήριζε τη Superb στις δύο προηγούμενες γενιές της ήταν η κορυφαία εσωτερική ευρυχωρία και αυτό, θα συνεχιστεί χωρίς αλλαγές και στο νέο μοντέλο. Έτσι, στο πίσω κάθισμα οι 3 επιβάτες θα απολαμβάνουν και πάλι βασιλικές ανέσεις, τόσο σε ό,τι αφορά στον τεράστιο χώρο για τα γόνατά τους, όσο και στο ακόμη περισσότερο πλάτος. Στο ίδιο μήκος κύματος θα έρθει και η αύξηση της χωρητικότητας του χώρου αποσκευών, από τα 565 λίτρα που βρίσκεται σήμερα, στα ακόμη περισσότερα 625 λίτρα. Αναβάθμιση θα υπάρχει και σε όλη την παρουσία του εσωτερικού, όχι τόσο σε ποιότητα, η οποία αναμένεται και πάλι να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά στην παροχή νέων high-tech στοιχείων. Ανάμεσά τους θα βρούμε μεγαλύτερες οθόνες αφής για το σύστημα infotainment (έως και 8 ίντσες), διευρυμένες δυνατότητες σύνδεσης με smartphones, αλλά και κάποιες extra δυνατότητες όπως π.χ. αυτή του χειρισμού του ηχοσυστήματος και από τους πίσω επιβάτες, μέσω ειδικών υποδοχών σύνδεσης του smartphone τους στα πίσω καθίσματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto