Νέα σετ αναρτήσεων για το Peugeot 308 από την Bilstein.

Νέα αμορτισέρ Bilstein

2.917 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2016

Νέα σετ αναρτήσεων από τη Bilstein για το Peugeot 308.

 
Το Peugeot 308 ταιριάζει απόλυτα με το ευρύ φάσμα επιλογών σε αμορτισέρ και συστήματα αναρτήσεων της Bilstein. Οι αναρτήσεις της Bilstein είναι ιδανικές για τους ιδιοκτήτες του γαλλικού μοντέλου που επιθυμούν να βελτιώσουν τα ήδη έξοχα χαρακτηριστικά του εργοστασιακού τους εξοπλισμού με αμορτισέρ που προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και τέλειο, sport κράτημα.

Τόσο τα αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων Bilstein B6 όσο και η coilover ανάρτηση Bilstein B14 είναι πλέον διαθέσιμες για το Peugeot 308 και αποτελούν την τελευταία λέξη στον σχεδιασμό συστημάτων ανάρτησης.

Το Bilstein B6 έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνει ολοκληρωτικά τα οδηγικά χαρακτηριστικά του Peugeot 308, χωρίς να επιφέρει τη σκληρή, απόλυτη συμπεριφορά, που χαρακτηρίζει πολλές aftermarket αναρτήσεις άλλων κατασκευαστών. Ως ανταλλακτικό βελτίωσης προσφέρει τις βέλτιστες επιδόσεις και ταυτόχρονα άνεση, καθώς και μέγιστη πρόσφυση και αυξημένη σταθερότητα στην καθημερινή οδήγηση, αλλά και σε ακραίες οδικές συνθήκες.

Σχεδιασμένο για όσους αναζητούν ακόμα περισσότερο έλεγχο στον χειρισμό, η coilover ανάρτηση Bilstein B14 προσφέρει τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού στην καθημερινότητα. Τα εξελιγμένα αμορτισέρ με ελικοειδές ελατήριο προσφέρουν εύρος ρύθμισης ύψους 15 mm και ανάλογη βελτίωση του χειρισμού. Είναι το ιδανικό πακέτο για όσους στοχεύουν να μεταμορφώσουν τον χαρακτήρα του 308, χωρίς να θυσιάσουν την καθημερινή χρηστικότητα.