Ginetta LMP1

Ginetta LMP1

Νέα «είσοδος» στο LeMans

2.866 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας, η βρετανική Ginetta επιστρέφει στους αγώνες LeMans, με το καινούριο της «υπερ-όπλο» και σκοπεύει να θέσει νέες βάσεις στον ανταγωνισμό της κατηγορίας.

H Βρετανική εταιρεία Ginetta, επιβεβαίωσε επίσημα ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο, που θα συμμετάσχει στους αγώνες LeMans και το οποίο θα φέρει τη σχεδιαστική σφραγίδα του θρύλου Adrian Reynard.
Σύμφωνα με ενδοεταιρικές πηγές, η Ginetta προτίθεται να δημιουργήσει περίπου 10 νέα σασί, διότι σκοπεύει στο να υποστηρίζονται τα αγωνιστικά μοντέλα-κατά τη διάρκεια του αγώνα-περισσότερο από τους οδηγούς, παρά από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Δείτε περισσότερα στο AutoΤρίτη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η νέα LMP1 θα κατασκευαστεί στο Λίντς της Αγγλίας, αυστηρά υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή Ewan Baldry και ο τελικός σχεδιαστικός έλεγχος θα διευθύνεται από τον Adrian Reynard. Η επιστροφή της Ginetta στους αγώνες LeMans, θεωρείται ένα σπουδαίο γεγονός του χώρου καθώς η απουσία της από το 2010 ήταν αισθητή.
Η βρετανική εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους προμηθευτές κινητήρων, συμπεριλαμβανομένης της Honda  και της γαλλικής Mecachrome.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto