Το υπό εξέλιξη υπερτροφοδοτούμενο υβριδικό σύστημα ενδέχεται στο μέλλον να είναι η «καρδιά» της Toyota Supra

Το υπό εξέλιξη υπερτροφοδοτούμενο υβριδικό σύστημα ενδέχεται στο μέλλον να είναι η «καρδιά» της Toyota Supra

Νέα για την Toyota Supra

3.935 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2016)

Πως συνδέεται η εξέλιξη ενός υβριδικού συστήματος με την επερχόμενη Toyota Supra; Δείτε τι ανέφερε υψηλό στέλεχος της ιαπωνικής φίρμας.

Τη στιγμή που η Toyota εργάζεται για την κατασκευή ενός νέου κινητήρα, πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σύνολο ενδέχεται να προορίζεται για την επερχόμενη Toyota Supra.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Rob Leupen, αντιπρόεδρος και διευθυντής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Toyota Motorsport, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή η ιαπωνική φίρμα εργάζεται στην εξέλιξη ενός υπερτροφοδοτούμενου υβριδικού συστήματος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σύνολο βασίζεται στη λειτουργία της υβριδικής TS 050 Hybrid, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στο φετινό 24ωρο Le Mans.
Μπορεί ο Rob Leupen να αρνήθηκε να απαντήσει σε ποιο αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί το συγκεκριμένο σύστημα, αλλά τόνισε πως συνήθως απαιτούνται 3 έως 5 χρόνια από την έναρξη της διαδικασίας εξέλιξης ενός συστήματος μέχρι να γίνει διαθέσιμο στην αγορά. Κάτι τέτοιο καθιστά ακόμα πιθανότερο το ενδεχόμενο να δουλεύουν για τον κινητήρα της Toyota Supra, αν αναλογιστεί κανείς ότι σύμφωνα με πληροφορίες το ιαπωνικό supercar θα «λανσαριστεί» σε περίπου 3 χρόνια.
Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι μπορεί οι φημολογίες γύρω από την Toyota Supra να «φουντώνουν» όσο περνά ο καιρός, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφορία από «επίσημα χείλη». Συνεπώς, αναμένουμε νεότερα παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις γύρω από την «αναγέννηση» του ιαπωνικού θρύλου.
Κείμενο: Θοδωρής Κολονέλος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto