Η Qoros μετά την πρόσφατη βράβευση του εικονιζόμενου Qoros 3 από το Euro NCAP, έχει επικεντρωθεί στην προώθηση του sedan μοντέλου της.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Qoros μετά την πρόσφατη βράβευση του εικονιζόμενου Qoros 3 από το Euro NCAP, έχει επικεντρωθεί στην προώθηση του sedan μοντέλου της.

Νέα μοντέλα από την κινεζική Qoros

4.200 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2013)

Μετά το 5άστερο Qoros 3, η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα μεγάλο sedan και ένα 7θέσιο SUV, ενώ θα δημιουργήσει κι ένα compact crossover, όλα βασισμένα στην ίδια ευμετάβλητη πλατφόρμα.

Η κινεζική φίρμα μετά την πρόσφατη αξιολόγηση με πέντε αστέρια του Qoros 3 από τον EuroNCAP, έχει επικεντρωθεί στην προώθηση του sedan μοντέλου της.Παράλληλα βέβαια, ετοιμάζεται να αναπτύξει την γκάμα της με νέα μοντέλα, τα οποία θα βασίζονται σε μια κοινή, αλλά μεταβλητή σε μέγεθος, πλατφόρμα. Μάλιστα, δύο νέα σχέδια είδαν το φως της δημοσιότητας, ενός μεγάλου sedan στο μέγεθος της BMW Σειρά 5 και ενός εξίσου μεγάλου SUV, το οποίο η φίρμα αναφέρει ότι θα είναι 7θέσιο. Επίσης, στο πλάνο βρίσκεται και ένα μικρό crossover, με «χαρακτηριστικά hatchback», στο μέγεθος του VW Golf.Σύμφωνα με την εταιρεία, η «ευέλικτη» αυτή πλατφόρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά μοντέλα «από ένα hatchback ως ένα 7θέσιο SUV», καθώς το μεταξόνιό της έχει μήκος 2.690 χλστ., που μπορεί να μικρύνει κατά 50 χλστ. και να επιμηκυνθεί επίσης κατά 130 χλστ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda