Νέα πατέντα εμφάνισε η Hyundai, με πρότασή της για κατακόρυφα ανοιγόμενες πόρτες για minivan οχήματα.

Νέα πατέντα εμφάνισε η Hyundai, με πρότασή της για κατακόρυφα ανοιγόμενες πόρτες για minivan οχήματα.

Νέα πατέντα Hyundai

3.547 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2016)

Η κορεάτικη Hyundai, ψάχνει νέες καινοτόμες ιδέες που ίσως εφαρμοστούν σε μελλοντικά μοντέλα της, δείχνοντας πως το μέλλον της θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό, με νέα SUV, minivan, και Pick-up.

Η Hyundai εξελίσσει συνεχώς την γκάμα των οχημάτων τους, σε όλες της κατηγορίες και είδη οχημάτων. Σκέφτεται μάλιστα να εμπλακεί και στην κατηγορία των Pick-up με δική της μελλοντική πρόταση, όπως και με εμπλουτισμό των SUV μοντέλων της με νέα.
Μια ακόμα επιβατική της πρόταση, την οποία και πατένταρε, εμφανίζεται στο σκίτσο της παραπάνω εικόνας. Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό όχημα minivan, το οποίο όμως θα έχει την εξής καινοτομία: αντί των πλευρικών συνήθως συρόμενων πορτών, να έχει κατακόρυφα ανοιγόμενες, προσφέροντας έναν διαφοροποιημένο τρόπο επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών.
Θυμίζει βέβαια αρκετά την αντίστοιχη πρόταση της αμερικάνικης Lincoln Navigator, που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης προ λίγων ημερών.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν γίνει πραγματικότητα σε κάποιο ήδη υπάρχον όχημά της, ή σε ένα εντελώς καινούριο, αλλά δείχνει την φιλοδοξία της εταιρίας για κάτι καινοτόμο και πρακτικό, βλέποντας το εγγύς μέλλον. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green