Νέο υβριδικό hypercar συνολικής απόδοσης 1.300 ίππων φημολογείται ότι βρίσκεται προ των πυλών από τη Mercedes-AMG. (Εδώ Mercedes-AMG Vision GT Concept)

Νέο υβριδικό hypercar συνολικής απόδοσης 1.300 ίππων φημολογείται ότι βρίσκεται προ των πυλών από τη Mercedes-AMG. (Εδώ Mercedes-AMG Vision GT Concept)

Νέα υβριδική Mercedes-AMG

5.376 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2016)

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, που κάνουν λόγο για την ετοιμασία ενός επετειακού υβριδικού hypercar από την Mercedes-AMG. Τι γιορτάζουν και τι να περιμένουμε από το «αστέρι»;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου ένα επετειακό hypercar βρίσκεται προ των πυλών, από τη Mercedes-AMG, προκειμένου να αποταθεί φόρος τιμής στα 50 χρόνια παρουσίας της AMG στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. 
Τα δημοσιεύματα θέλουν το project να έχει λάβει την ονομασία Mercedes-AMG R50 και υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο εξοπλισμού του hypercar με έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ. με απόδοση 1.000 ίππων, ο οποίος θα βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο.
Ο βενζινοκινητήρας θα πλαισιώνεται από δυο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 150 ίππων έκαστος, που θα βρίσκονται τοποθετημένοι στους εμπρός τροχούς, με αποτέλεσμα η συνολική απόδοση ισχύος να αγγίζει τα 1.300 άλογα, ενώ αν συνυπολογίσουμε και το μειωμένο βάρος -κάτω από 1.300 κιλά- η αναλογία κιλών ανά ίππο θα κυμανθεί κάτω του ενός.
Τέλος, λέγεται ότι η R50 θα θυμίζει αγωνιστικό Le Mans στο εξωτερικό της, όπως η θρυλική CLK GTR, ενώ δεν αποκλείεται να εφοδιαστεί με τις νέες τεχνολογίες της Mercedes-Benz, όπως το σύστημα διεύθυνσης των πίσω τροχών και η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση που ελέγχει και ρυθμίζεται στον κάθε τροχό ξεχωριστά. Το κόστος της Mercedes-AMG R50 αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, με μεγάλη πιθανότητα να αγγίξει ακόμα και τα 3 εκατ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda