Με το «Rent a Van», η Hertz-Autohellas προσφέρει προς μίσθωση ελαφρού τύπου Ι.Χ. φορτηγά έως 3,5 τόνους και για διάστημα από 1 ημέρα έως και 12 μήνες.

Με το «Rent a Van», η Hertz-Autohellas προσφέρει προς μίσθωση ελαφρού τύπου Ι.Χ. φορτηγά έως 3,5 τόνους και για διάστημα από 1 ημέρα έως και 12 μήνες.

Nέα υπηρεσία «Rent a Van», από τη Hertz

10.753 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2015)

Η Hertz-Autohellas εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία στην ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους, που είναι διαθέσιμη στην ευρύτερη περιοχή Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κρήτης.

Η νέα υπηρεσία «Rent a Van», απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μεταφέρουν με κάποιο μικρό φορτηγό πράγματα, αλλά δεν θέλουν (ή βρίσκουν ακριβότερο το) να μισθώσουν κάποια μεταφορική εταιρεία. Σημειωτέον ότι για την εν λόγω υπηρεσία δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ειδικότερα με το «Rent a Van», η Hertz-Autohellas προσφέρει προς μίσθωση ελαφρού τύπου Ι.Χ. φορτηγά έως 3,5 τόνους και για διάστημα από 1 ημέρα έως και 12 μήνες, προσφέροντας λύσεις σε: 

• Επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε προσωρινή αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης &
• Ιδιώτες, που θέλουν να κάνουν μια «μικρο-μετακόμιση» ή μεταφορά προσωπικών τους αντικειμένων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο στόλος της Hertz αποτελείται από οχήματα 3 διαφορετικών κατηγοριών (V2,V3 & V4), όλα με κινητήρες diesel, με σκοπό να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες του κοινού. 
Toyota
test center