Το νέο Citroen SpaceTourer θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην 86η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης (1 – 13 Μαρτίου 2016).

Το νέο Citroen SpaceTourer θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην 86η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης (1 – 13 Μαρτίου 2016).

Νέο Citroen SpaceTourer

5.988 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2016)

Ο αντικαταστάτης του Citroen Jumpy, το νέο SpaceTourer, αναμένεται να αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο περίπτερο της Citroen στην προσεχή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Κατά τη διάρκεια της προσεχούς 86ης Διεθνούς Εκθέσεως της Γενεύης (1-13 Μαρτίου 2016), η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τον αντικαταστάτη του μοντέλου Jumpy, το νέο SpaceTourer.Βασισμένο στην πλατφόρμα EMP2 που χρησιμοποιείται και γα τα μοντέλα C4 Picasso και Grand C4 Picasso, το νέο SpaceTourer διακρίνεται για την πρακτικότητα, την καλαίσθητη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, την πολύ καλή οδική συμπεριφορά και την εξαιρετική οικονομία καυσίμου των νέων –Euro6- κινητήρων του.Παράλληλα, οι χώροι στο εσωτερικό του, τόσο στις επιβατικές εκδόσεις για την μεταφορά ατόμων σε τρεις σειρές καθισμάτων όσο και στις επαγγελματικές εκδόσεις για τη μεταφορά φορτίων, είναι σε πλήρη… αντίθεση με την εξαιρετική ευελιξία του.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει δώσει στη δημοσιότητα, το νέο SpaceTourer θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος με μήκος 4,60μ., 4,95μ. και 5,30μ., με δύο μήκη μεταξονίου (2,92μ. και 3,27μ.), δύο μήκη για τον πίσω πρόβολο (0,80μ. ή 1,15μ.) και δυνατότητα μεταφοράς έως και εννέα επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων.
Διαβάστε περισσότερα στο www.autotritipro.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN