Το ανανεωμένο Fiat Fiorino με τους νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro6 με ισχύ από 77 έως 95 ίππους, θα φέρει μερικώς τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Fiat Fiorino με τους νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro6 με ισχύ από 77 έως 95 ίππους, θα φέρει μερικώς τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος.

Νέο Fiat Fiorino

6.403 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2016)

Στο προσεχές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ, η Fiat Professional θα παρουσιάσει επίσημα τις νέες εκδόσεις -Euro6- του Fiorino που θα φέρουν και ένα περιορισμένο facelift.

Με περισσότερες από 370.000 πωλήσεις, το Fiat Fiorino έχει καταφέρει να συμβάλλει τα μέγιστα στην ισχυροποίηση της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας μεταξύ των κορυφαίων στην πανευρωπαϊκή αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τα τελευταία χρόνια.Οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, ο πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο έως 2,8 κ.μ. καθώς και οι αποδοτικοί και «ολιγαρκείς» σε καύσιμο κινητήρες του, αποτελούν ορισμένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την καλαίσθητη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού αλλά και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (26-28 Απριλίου), η Fiat Professional αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τη νέα, ανανεωμένη, έκδοση του Fiorino η οποία, εκτός από συγκεκριμένες στυλιστικές διαφοροποιήσεις, θα εφοδιάζεται με τη νέα γκάμα –Euro6- κινητήρων.Οι διαφορές στη σχεδίαση του Fiorino Euro6
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το ανανεωμένο Fiorino για το 2016 θα διαθέτει έναν πλήρως διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα, νέες εκδόσεις ως προς τις ζάντες του οχήματος αλλά και τονισμένους θόλους σε όλους τους τροχούς.Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, παρουσιάζονται νέα στοιχεία που ενισχύουν την άνεση και την εργονομία. Χαρακτηριστικά, το τιμόνι έχει επανασχεδιαστεί ενώ εφοδιάζεται με ενσωματωμένα χειριστήρια, ο πίνακας οργάνων φέρει νέα γραφικά στοιχεία και είναι πιο ευανάγνωστος ενώ έχει προστεθεί και έναν νέος, πιο πρακτικός, αποθηκευτικός χώρος στο ταμπλό.Πέραν αυτών, μια νέα έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων προστίθεται στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, ενώ το όχημα φέρει πλεον δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth, USB, AUX και εφοδιάζεται με δορυφορικό σύστημα πλοήγησης.Σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το ανανεωμένο για το 2016, Fiat Fiorino, θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με τις ειδικές πίσω θύρες που ανοίγουν σε γωνία 180 μοιρών ενώ χάρη στη δυνατότητα πλήρους αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης του μπορεί να αυξηθεί έως και στα 2,5μ.Νέοι Euro6 κινητήρες με ισχύ από 77 – 95 ίππους
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του ανανεωμένου Fiat Fiorino θα περιλαμβάνει δύο επιλογές του υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα MultiJet II των 1,3λτ. που αποδίδουν ισχύ 80 ή 95 ίππων.Αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμος ένας EcoJet βενζινοκινητήρας με απόδοση 77 ίππων. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο, χάρη στη συνεργασία του με συστήματα όπως το Start & Stop, το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων «Comfort-Matic» κ.ά., επιτυγχάνει μέση κατανάλωση έως και 3,8λτ./100χλμ. καθώς και εκπομπές CO2 από 100 g/km, επιδόσεις που τον καθιστούν κατά 14% αποδοτικότερο σε σχέση με τις προηγούμενες EcoJet εκδόσεις του ιταλικού Vanette.Καταλήγοντας δεν πρέπει να παραλείψουμε την ύπαρξη ενός πληρέστατου εξοπλισμού ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως τα ABS με EBD, ESC με ASR, HBA, Hill Holder, αισθητές υποβοήθησης της στάθμευσης, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους καθώς και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείδωμα του διαφορικού «Traction+».

Επανασχεδιασμένο το εσωτερικό, όπου συναντάμε το νέο πίνακα οργάνων και μια έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Επανασχεδιασμένο το εσωτερικό, όπου συναντάμε το νέο πίνακα οργάνων και μια έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL