Και επίσημα πλέον το Ford Fiesta ST για το 2018 παρουσιάστηκε.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Και επίσημα πλέον το Ford Fiesta ST για το 2018 παρουσιάστηκε.

Νέο Ford Fiesta ST 2018

20.192 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2017)

Και επίσημα αποκαλύφθηκε η νέα έκδοση του Ford Fiesta ST, η οποία είναι εξοπλισμένη με νέο τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων με Turbo και απενεργοποίηση κυλίνδρων.

Μόλις πριν λίγα λεπτά, η Ford παρουσίασε την νέα γενιά του Fiesta ST. Οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου υπενθυμίζουμε πως αποκαλύφθηκαν λίγο νωρίτερα μέσω μιας «διαρροής» από  video, εν τούτοις οι εικόνες που βλέπετε τώρα είναι «και με τη βούλα» οι πρώτες για το «καυτό» μικρό μοντέλο της Ford.

Σχεδιαστικές γραμμές που αναφέρονται στο μεγαλύτερο

Σχεδιαστικές γραμμές που αναφέρονται στο μεγαλύτερο "αδερφάκι" Focus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αισθητικά, το Fiesta ST έχει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Κατ` αρχάς τα βλέμματα τραβούν η νέα κυψελοειδής γρίλια που φιλοξενεί το λογότυπο ST στο κάτω μέρος της, όπως επίσης και οι εντονότερες νευρώσεις στο σύνολο του αμαξώματος. Έπειτα, αλλαγμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, στο κάτω μέρος του οποίου εδράζει η διπλή απόληξη της εξάτμισης που πλαισιώνεται από τον αεροδυναμικό διαχύτη, ενώ το σπορ σύνολο ολοκληρώνεται με την αεροτομή που εκτός από εμφάνιση, προσθέτει και ουσία για την καλύτερη αεροδυναμική του μοντέλου.
 

Περνώντας στο μηχανοστάσιο του Fiesta ST, κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας τρικύλινδρος Ecoboost κινητήρας, ο οποίος με την βοήθεια turbo θα αποδίδει 200 ίππους και 290 Nm ροπής, ενώ η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα που ανακοινώνεται από τη φίρμα είναι στα 6,7 δευτερόλεπτα, μια επίδοση καλύτερη κατά 0,2 δλ. από το απερχόμενο μοντέλο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο κινητήρας θα έχει 3 driving modes: Normal, Sport και Track, τα οποία θα μεταβάλλουν μεταξύ άλλων την λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και ελέγχου ευστάθειας. Ακόμη, η Ford ανακοινώνει την χρήση συστήματος απενεργοποίησης κυλίνδρων για πρώτη φορά σε 3κύλινδρο μοτέρ, για μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda