Παρουσιάστηκε το νέο Ford Tourneo Custom.

Παρουσιάστηκε το νέο Ford Tourneo Custom.

Nέο Ford Tourneo Custom

2.985 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2017)

Η Ford αποκάλυψε το νέο Tourneo Custom, το οποίο μπορεί να μεταφέρει με ανέσεις «1ηςθέσης» μέχρι εννέα επιβάτες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει τολμηρό εξωτερικό στυλ και νέο premium εσωτερικό.

Το νέο μοντέλο διαθέτει  ευρύχωρη και πολυτελή καμπίνα και μοναδικό στην κατηγορία του σύστημα καθισμάτων, με έξι ατομικές πίσω θέσεις (που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη σειρά), οι οποίες έχουν τη δυνατότητα συνεδριακής διάταξης. Το μεγαλύτερο Tourneo είναι και αυτό πλήρως ανανεωμένο και εντυπωσιάζει προσφέροντας αθόρυβη λειτουργία, ανώτερη ποιότητα και τεχνολογίες όπως μεταξύ άλλων το Intelligent Speed Limiter και το SYNC 3

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στην τολμηρή, νέα εμφάνιση του Tourneo Custom διακρίνεται το σχεδιαστικό DNA των τελευταίων επιβατικών μοντέλων Ford, με μία χαρακτηριστική τραπεζοειδή μάσκα τοποθετημένη ψηλά και δυναμικούς λεπτούς προβολείς.
 
Η προηγμένη σχεδίαση συνεχίζεται και στο εσωτερικό με ένα νέο πίνακα οργάνων, που βασίζεται στην νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Ford προσφέροντας μία ελκυστική, οδηγοκεντρική διάταξη, επηρεασμένη από τη σχέση των καταναλωτών με έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές και tablet.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το Tourneo διαθέτει τον κινητήρα diesel 2.0 λίτρων της Ford, EcoBlue, σε τρεις εκδόσεις με 105, 130 και 170 άλογα και η τελευταία συνδυάζεται με το νέο εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Select Shift, ενώ στη διάθεση του κοινού υπάρχουν και άλλες δύο αποκλειστικές εκδόσεις η TitaniumX και η Sport.
 
Το πακέτο TitaniumX περιλαμβάνει δερμάτινη ταπετσαρία, SYNC 3 με δορυφορική πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, και προβολείς HID Xenon, ενώ η νέα έκδοση Sport συνδυάζει τον κινητήρα με τους 170 ίππους και ένα πλήρες εξωτερικό κιτ αμαξώματος με δύο λωρίδες καπό και μοναδικές ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών μαζί με μερικώς δερμάτινο σαλόνι.
 
Η γκάμα του Tourneo Custom συνεχίζει να προσφέρει εκδόσεις οκτώ ή εννέα θέσεων, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κοντό και μακρύ μεταξόνιο, με το μακρύτερο μοντέλο να προσφέρει πρόσθετο χώρο αποσκευών πίσω από την Τρίτη σειρά καθισμάτων
 
Το Νέο Tourneo Custom απευθύνεται σε πελάτες που θα το χρησιμοποιήσουν για μεταφορές προσώπων, προσωπικούς λόγους και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή προγραμματίζεται να ξεκινήσει αργότερα το 2017 και οι παραδόσεις από τις αρχές του 2018.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center