Βλέπουμε από σήμερα το νέο Hyundai i30 Wagon, χάρη στη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που έφτιαξε ο Ολλανδός Remco Meulendijk.

Βλέπουμε από σήμερα το νέο Hyundai i30 Wagon, χάρη στη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που έφτιαξε ο Ολλανδός Remco Meulendijk.

Νέο Hyundai i30 Wagon

4.219 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2016)

Το νέο Hyundai i30 θα διαθέτει από του χρόνου και station wagon έκδοση, ένα μοντέλο που χάρη στις δεξιότητες ανεξάρτητων σχεδιαστών, μπορούμε να το δούμε από σήμερα.

Ξέρουμε ήδη πως το νέο Hyundai i30 θα αποτελέσει μια οικογένεια μοντέλων, μέλος της οποίας θα είναι και η station wagon έκδοση, που αναμένεται να λανσαριστεί κάποια στιγμή του χρόνου, ώστε να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες προτάσεις των Volkswagen Golf, Renault Megane, Ford Focus και Opel Astra.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτό το μοντέλο, λοιπόν, βλέπουμε σήμερα χάρη στη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που έφτιαξε ο Ολλανδός Remco Meulendijk. Δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις σε σχέση με το hatchback που έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι, ενώ αναμένεται να προσφέρει μεγάλο χώρο αποσκευών.
 
Στο εσωτερικό, δεν θα υπάρξουν διαφορές σε σχέση με το 5θυρο μοντέλο, ούτε φυσικά και στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων, όπου ντεμπούτο κάνει το νέο 1.400άρι turbo σύνολο των 140 ίππων. Υπενθυμίζουμε, πως η νέα οικογένεια του i30 θα περιλαμβάνει και την «καυτή» έκδοση Ν των 260+ ίππων.
 
Κλείνοντας, αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενούμε προτάσεις σχεδιαστών γύρω από το νέο Hyundai i30, καθώς σας έχουμε ήδη δείξει το τρίθυρο i30, αλλά και την σπορτίφ εκδοχή i30 Sport.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto