Το Dark Horse έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των Chief, δίνοντας τον δικό του μαύρο τόνο στις αμερικάνικες μοτοσικλέτες.

Το Dark Horse έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των Chief, δίνοντας τον δικό του μαύρο τόνο στις αμερικάνικες μοτοσικλέτες.

Νέο Indian Chief Dark Horse

1.394 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2015)

Για τους μοναχικούς καβαλάρηδες η Indian παρουσίασε το Dark Horse. Η μοτοσικλέτα της αμερικάνικης εταιρίας βασίζεται στο Chief Classic με το μαύρο ματ χρώμα να κυριαρχεί σχεδόν παντού.

Αν και διαφέρει στο χρώμα και σε κάποια στοιχεία του εξοπλισμού του, όπως είναι η μεγάλη μονή σέλα, το εντυπωσιακό Dark Horse παρουσιάζεται ως καινούριο μοντέλο από την αμερικάνικη εταιρία, ιδανικό για όλους εκείνους που αρέσκονται στο customizing.Σχεδόν όλες οι επιφάνειες του Dark Horse, εκτός από τη χρωμιωμένη εξάτμιση, έχουν καλυφθεί από μαύρη ματ βαφή και αυτή είναι και η μοναδική χρωματική επιλογή για τον αναβάτη που θα το προτιμήσει. Από πλευράς εξοπλισμού το Dark Horse έρχεται στη βασική του έκδοση με ABS, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί αλλά και cruise control, όπως δηλαδή και το Chief Classic. Διαφορά με τα υπόλοιπα Chief εντοπίζεται και στους τροχούς, οι οποίοι είναι χυτοί αλουμινίου στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL