Το πολυτελές αυτό Coupe έρχεται σε δυο εκδόσεις.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πολυτελές αυτό Coupe έρχεται σε δυο εκδόσεις.

Νέο Lexus LC

6.145 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2017)

Το νέο Lexus LC βγήκε στην αγορά σε δυο εκδόσεις για να διαλέξεις. Δες ποιες είναι αυτές και διάλεξε.

Μετά το λανσάρισμα του νέου LC στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, ήρθε η ώρα για τη Lexus να φέρει πιο hot coupe της στο σπίτι της, στην αγορά της Ιαπωνίας. Το πολυτελές αυτό Coupe έρχεται σε δυο εκδόσεις, το πακέτο L και το πακέτο S. Οι τιμές ξεκινούν από τα 13.000.000 γιεν, κάπου δηλαδή στα 105.000 ευρώ.

Ήρθε η ώρα για τη Lexus για να φέρει πιο hot coupe της στο σπίτι της.

Ήρθε η ώρα για τη Lexus για να φέρει πιο hot coupe της στο σπίτι της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Toyota δεν έχει κάνει γνωστό ακόμη λεπτομερώς τι νέο φέρνει αλλά στην Αμερική, τα βασικά αξεσουάρ περιλαμβάνουν LED φώτα, σύστημα ασφάλειας Lexus, premium ηχοσύστημα και οθόνη πολλαπλών πληροφοριών 10.3-ιντσών. Στην πιο φθηνή έκδοση,  οι πελάτες θα πάρουν το LC 500 που χρησιμοποιεί ένα 5.0 λίτρων ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα που αποδίδει 471 ίππους μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων.
 
Ωστόσο, εκείνοι που αναζητούν μια πιο πράσινη εκδοχή του αυτοκινήτου μπορούν να προμηθευτούν την 500H LC. Χρησιμοποιεί έναν βενζινοκινητήρα V6 3.5-λίτρων, 295 αλόγων, και έναν 60 ίππων ηλεκτρικό κινητήρα που λειτουργούν μαζί για να παράγουν συνολικά 354 PS. Tα 0-100 διανύονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το μόνο μισό δευτερόλεπτο πιο αργό από ότι το μη-υβριδικό αδελφάκι του.

Εσύ ποια από τις δυο εκδόσεις θα διάλεγες;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto